Adjø SXSW, adjø Austin!

cimg4359.JPG

Da er det siste kveld før hjemreise, og dager fulle av inntrykk og opplevelser skal fordøyes og sorteres, og de aller fleste av dem skal under kategorien «gode minner». Å ha så mye musikk tilgjengelig så godt som 24 timer i døgnet er nesten for mye, men bare nesten 🙂 Men jeg må innrømme at CD-bunken jeg kjøpte på byens beste platesjappe for noen dager siden med unntak av en forblir uspilt til jeg kommer hjem igjen . Les videre

Publisert i Ukategorisert | Merket med , , , , , | 1 kommentar

Jeg fant! Jeg fant!

Bårds platefunn SXSW09

Platesamlere har det til felles at de alltid leter etter «the holy grail» – den ene platen de aldri vil finne. Tro det eller ei, men jeg fant min på messen under SXSW.

Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

På do med Jimmy Webb

Sent lørdag kveld gikk jeg feil da jeg skulle på do. Jimmy Webb viste meg hvor det var. Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

I baren med Mac

Ian McLagan

Å tilbringe to timer i baren med Ian McLagan, er ikke det dummeste man kan finne på i Austin. Faktisk tror jeg det er det lureste jeg har gjort under årets SXSW.

Les videre

Publisert i Ukategorisert | Merket med , , , , , , , , , | Skriv en kommentar

En siste (?) karamell

Jimmy Webb mellom hoder

Lørdagen er så vidt historie her i Austin, og SXSW‘s siste kveld med konserter kommer høyt på i alle fall mi liste over absolutte høydare på denne turen.

Les videre

Publisert i Ukategorisert | Merket med , , , , , , , , , , , , , | 1 kommentar

Dag og natt med Little Steven, Bård Ose og the Proclaimers i Austin

cimg4129.JPG 

Bård Ose vurderer kveldens konsertprogram

Innimellom seminarer, foredrag på Austin Convention Center og det tette kveldsprogrammet på klubbene med 400 konserter fordelt på ca 80 scener er det også en god del dagarrangementer med konserter og gjerne litt Texas barbeque i regi av plateselskaper, management og turnearrangører. Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Metallicafans – gled dere!

metallica-200309-26.jpg

Til sommeren spiller Metallica to konserter i Oslo Spektrum – begge utsolgt på kort tid, og fredag kveld spilte de som årets overraskelse på på utescenen Stubb’s under SXSW i Austin. Mellom to og tre tusen fans fikk se konserten, mens nesten like mange måtte stå utenfor.

Les videre

Publisert i Ukategorisert | 5 kommentarer

En date med Little Steven

Cocktail Slippers, Little Steven og… Bård!

Little Steven kan kunsten å underholde sine venner. I går inviterte han til fest på den legendariske klubben Antone’s. Og lille Bård fra Norge sto på gjestelisten!

Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Torsdag kveld i Austin

Med mer enn 400 konserter på 80 scener må man gjøre sine valg og P1s mann Robert Sætervik starta friskt ut torsdag kveld på SXSW på tur gatelangs mellom scenene og endte aller først på spillestedet Esther Follie’s hvor norsk-dansk-amerikanske Song Island Revue leverte et flott sett. Riktignok hadde Henning Kvitnes meldt forfall til Amerikaturen, men sangene til Claudia Scott, Poul Krebs og Kevin Welch kom enda bedre til sin rett live enn på plata Home som kom ifjor. Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Taxi til Texas

The Madness has Started

Å ta taxi i Texas er ikke noe annerledes enn andre steder i USA. Eller den vestlige verden, for den del. Men du kan treffe på sjåfører som ikke ligner på noen (eller noe!) du har støtt på i ditt liv. Noe jeg gjorde i går.

Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar