Isbadere i Polhavet

N 83.41 W 77.30, fredag 17. juni, Dag 10

Nå har vi vært på tur i 10 dager, og det kjennes på kroppen. Vi har fått juling av både terrenget og utstyret, og dette gjør at vi føler oss litt mørbanket. Hendene har småsår som vi må stelle fint med, og vi plastrer og taperdem  for at det ikke skal gjøre så vondt. Som vi allerede har fortalt så er skoene våre allerede gjennomvåte, og siden de er gjennomtrukket av saltvann så er det umulig å få tørket dem. Selv om vi har tørre sokker når vi starter å gå om morgenen, så går det ikke mer enn to minutter før vi er våte på beina igjen, så dette er en del av hverdagen vår nå.

Da vi hadde gått ca 5 km i dag, så kom vi til en utrolig flott kulp som lå og speilet sola. Det var grått da vi la oss i går, men i løpet av morgenen forsvant skyene, og været ble helt fantastisk. Da vi kom fram til denne kulpen hadde vi allerede tatt av oss alle ytterklærne, og gikk bare i stilongsene og svettet. Det var så varmt at du nesten kunne ønske at det gikk an å kle av seg huden. Vi så på hverandre, og tok vi beslutningen like fort. Her skulle det bades. Vi slo camp, og i den steikende sola tok vi et avkjølende isbad. Det var utrolig deilig!

Nå sitter vi nybadet og fornøyde i teltet og er tørre og varme. I morgen fortsetter ferden nordover, og så håper vi at godværet holder seg.

Cecilie og Rune

Dette innlegget ble publisert i Nordpolen og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Isbadere i Polhavet

  1. d Ingri sier:

    Følger med dere på dokers tokt i all slags slaps og vær og føre. Mer behagelig langs norske kysten, bare blide folk i Ålesund:) 1. dag med sol og litt varme, fikk vi vite, da vi la til med båten vår helt inn. Nydelig by. Prøver å sende så godt vær som dere ønske å ha. Isbadingen var sikkert vannvittig god- hutre hutre:) klem fra Smøla 🙂

  2. Jill Remme sier:

    Tørre og varme i teltet etter en strabasiøs dag er lykke – ren lykke! Gleder meg til å følge dere videre på vandringen. Take care og lykke til:))