Støttespillerne våre

For at denne turen skal være mulig har vi fått med oss en rekke støttespillere.

Bergans er vår hovedsponsor og har levert alt av ytterklær, ryggsekker, telt og camputstyr, samt kanoene (Ally) som vi skal bruke til å ta oss fram i. Både Cecilie og Rune er en del av Team Bergans, og har vært med på å utvikle klær og utstyr i samarbeid med Bergans i mange år.

Devold har levert alt av undertøy, sokker og andre klesplagg som vi bærer helt innerst på kroppen. Her oppe i et ekstremt vått klima er det utrolig viktig å ha ull innerst for ikke å bli nedkjølt når man blir våt.

Kongsberg satellite services er med oss og skal levere oppdaterte satellittbilder som viser hvordan isforholdene er i ruta forran oss. Forhåpentligvis kan de være med på å lede oss på rett vei, slik at vi kan få brukt kanoene mest mulig på vannet. De skal se etter åpent vann og råker som ligger i farvannet forran oss, og så blir det opp til oss å vurdere om vi skal ta oss dit eller fortsette oppe på isen.

Med oss på turen har vi også NRK, og de har sendt med oss kameraer slik at vi kan filme alt som skjer underveis. Forhåpentligvis blir det nok materiale til at det kan bli en dokumentarfilm på NRK til høsten.

For at vi skal slippe å bli solbrente underveis har NIVEA sendt med oss både solkremer og andre produkter som vi kan bruke for å holde huden i orden.

Tine har vært med både i forberedelsesfasen og har levert ernæringprodukter som har gjort at vi har fått nok næring før, under og etter treningsøktene våre.

Åsnes har levert ski til det norske folk i mange generasjoner. De har også levert skiene som vi skal bruke på denne turen. Cecilie går på sine egne ski «Cecilie-Skog» og Rune bruker «Nansen».

Etter at turen er ferdig planlegger vi å skrive bok, og Gyldendal er med oss.

Det er her vi legger ut historien vår etter hvert som dagene går.

Det er stengt for kommentarer.