Slik løser de matproblemet

krisemote
Lars Monsens innføring av matrasjonering førte til krisemøte blant deltakerne. Se video fra møtet om hvordan de løser problemet.

Samme kveld som Monsen ga deltakerne en skjennepreken, holdt de 11 rådslagningsmøte rundt leirbålet. Temaet var hvordan de skal forholde seg til mat-stoppen som ble innført, da Monsen bestemte at de ikke får tilført nye forsyninger før lunsj på fredag.

Suzanna meldte seg som ansvarlig for å holde oversikt over hvor mye mat de til en hver tid har tilgjengelig og hvor mye hver enkelt deltaker kan få utdelt til de ulike måltidene. Forslaget ble vedtatt, selv om Elin hadde visse innvendinger.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/BDJlVtm4dHg" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Den som får størst problemer med matrasjonene er Tare Teksum. Han har forlengst utmerket seg som gruppas matvrak, og spiser gjerne minst tre porsjoner før han sier seg mett. Til dagens frokostmåltid fikk han aller nådigst utdelt dobbel rasjon av Suzanna, men det spørs om han kan tillate seg slik fråtsing i lengden – det blir tilsvarende mindre rasjoner på de andre.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Slik løser de matproblemet

  1. lillimonsen sier:

    Han må vel være en slags bedriftsleder, eller no. Gode forslag!

  2. Egget sier:

    «Kjør debatt» Det er interessant å følge de små innblikkene vi får gjennom filmklippene. Viljen til samarbeid synes (og høres) og jeg har tro på at dere klare dere igjennom de strabasene dere står overfor. Lite mat har mange vandrere opplevet, men når det hele skal summeres opp blir slike «detaljer» fort glemt. Dette klarer dere så lenge dere samarbeider!

  3. ingvillaa sier:

    Så godt å endelig få sett en video hvor vi ser litt mer av dere som personer, og hvordan dere sammen takler utfordringene!

  4. Undrende sier:

    et tankekors at nrk bruker youtube på det som er egenprodusert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *