Serena-Maneesh gir deg brutale familiescener i den nye musikkvideoen til “D.I.W.S.W.T.T.D.” (Skjermdump: NRK)

Serena-Maneesh gir deg brutale familiescener i den nye musikkvideoen til “D.I.W.S.W.T.T.D.” (Skjermdump: NRK)

Nye musikkvideoer

Serena-Maneesh står bak ukas mest creepy musikkvideo, mens Die Antwoord byr på kuk i computeren.

Skrevet av:
Publisert 15:07 8 oktober, 2010

Et pent og pyntelig par, hentet rett ut fra en sekstitallsdrøm, festet til film i nydelige bilder og idylliske omgivelser. Man tror ikke at det skal være utgangspunktet for den mest creepy musikkvideoen som har truffet nettet denne uka – men noen ganger må man bare tro om igjen. Serena-Maneesh sin nye musikkvideo til Stereolab-remixen av “D.I.W.S.W.T.T.D.” dreier seg nemlig om hvordan dette tilsynelatende søte paret skal ta livet av barnet sitt. Videoen er filmet blant annet på Ingierstrand Bad, og hadde premiere denne uka. Se den her:

Torgny, Kvelertak, Lars Vaular og Mew er blant de nominert når skandinavias beste musikkvideo skal  kåres. Se alle de nominerte her!

Temperaturen i kommentarfeltet var høy da Lydverkets anmelder Marius Asp slaktet det sørafrikanske fenomenet Die Antwoord hardt og brutalt både på plate og live. Folket erklærte at de elsker bandet, som nå har sluppet video til låta «Evil Boy». Greit mye penisfokus her, ja:

Lydverket-yndlingen Lissie tar det noe roligere, og rusler like greit rundt med elefanten sin i den ferske videoen til «Everywhere I Go» fra debutalbumet Catching A Tiger. Sist uke spilte hun live i Lydverkets TV-sending, og du kan se fem låter med henne her.

Vi holder oss i dyreriket; Avey Tare fra Animal Collective slipper sin første soloskive hvert øyeblikk. Videoen til låta «Lucky 1″ er laget av lillesøstra hans, og du kan se den her:

Canadiske Hollerado slapp har gitt ut skiva Record In A Bag i år. Americanarama er andre singel ut, og videoen ble sluppet denne uka:

Håkan Hellstrøm slipper sin sjuende plate på mandag. I videoen til «River en vacker dröm» inviterer den svenske popyndlingen til romantisk rusletur i Göteborg-sola:

Adam Bizanski har tidligere laget videoer for Shins og Wolf Parade. Nå har han gitt Foals‘ låt «2 Trees» et visuelt uttrykk:

I fjor ga Alice In Chains ut sitt første album på fjorten år – uten sin opprinnelige vokalist Layne Staley, som døde i 2002. Nå har låta «Lessons Learned» fått seg video:

Tags: , , , , , ,

Del "Nye musikkvideoer"
 

5 kommentarer på “Nye musikkvideoer”

 1. David sier:

  Ikke glem årets desidert beste musikkvideo (helvete heller, la oss si årtiets!)

  El Guincho – Bombay
  http://vimeo.com/15247292

  Bedre blir det ikke :)

  Og er man støtt av litt pupp så får man heller konsentrere seg om de utallige kunstreferansene, hvor de fleste puppene allikvel kommer fra.

  • David sier:

   Det funker å spre ting altså?
   Sjokkere med skjønnhet?
   Da får du disse og..
   http://www.youtube.com/watch?v=FVidaG1-Oc8
   Ny plate i år.
   Gjør en sak (10 album, minst 5 gjennomført vakre), skap en fanskare, og få dem på turne og til Oslo.
   Melankolsk kanadisk folkpop kunne jo likegodt kommet herfra.
   Gått under radaren i 20 år så alltids noe eldre hipstere kan skryte av å ha kjent til også.

   OG etter det!.. vel kunne det vært gøy å foreslå noe virkelig dumt folk kunne bli lurt til å digge (dere får meg ikke til å tro at det ikke fantaseres slik i redaksjonen. Jeg kjenner jo åpenbart den beske smaken av maktrus bare av å få dere til å linke noe.. gjør det igjen slaver!! :P ), men Die Antwoord kan nok ikke toppes med det første.

   Mvh
   En som burde holde kjeft om Die Antwoord fordi han fortsatt synes Atari Teenage Riot var ganske tøft.

   • Marius Asp sier:

    Måtte du komme trekkende med ATR nå som stemningen var så god her? ;)

    Die Antwoord-platen anmeldes forresten på disse sidene i løpet av dagen. Og nei, det er ikke jeg som anmelder.

 2. [...] “Eleganse” er ikke akkurat stikkordet når det gjelder sør-afrikanske Die Antwoord – sjekk ut nye musikkvideoer fra blant andre dem her. [...]

 3. [...] Langt mindre gledesspekket er den nye videoen fra den norske undergrunnsartisten Lasse Passage. Singer-songwriteren skisserer opp et uhyggelig hjem hvor folk knivstikkes og spises. Videoen er laget av Filmfaktisk, og har den samme uhyggelig stemningen som Serena-Maneesh sin video til stereolab-remixen av “D.I.W.S.W.T.T.D.”. [...]

Legg igjen en kommentar