Lydverket spanderer: Håkan Hellström x 3

Håkan Hellström spanderer hele tre låter på Lydverket.

Skrevet av:
Publisert 22:03 16 juli, 2009

Dette er ikke hvilken som helst Lydverket spanderer! Det er første gang vi har invitert en artist til å gjøre sin spanderer #2, og det er første gang at vi har hatt med oss konkurranse-vinnere på opptak. Svenske Håkan Hellström sa ja til begge deler, og spanderte like godt et par ekstra låter. Se alle tre låtene nå!

Det er i forbindelse med Slottsfjellfestivalens første dag at Lydverkets team har tatt turen til Tønsberg for å spandere musikk fra et knippe av festivalartistene. Først ut er altså Håkan Hellström. I forbindelse med at Lydverket Spanderer-spalten runder opptak nummer 100,  så lagde vi like godt opptaket om til en minikonsert for to heldige konkurransevinnere og deres venner.

Fra en tjukk bunke innsendte svar trakk vi Pål Ryen fra Oslo og Ingrid Hjørnevik fra Tønsberg som vant to festivalpass hver, samt altså en superintim minikonsert med Håkan øverst i Slottsfjelltårnet høyt over lydprøver, ølkøer og andre festivaltrivialiteter.

- Dette var ganske storslagent, sa Hellström selv da han fikk se utsikten over Slottsfjellfestivalen og Tønsberg før han satte seg ned og spille for det fire-mannssterke publikumet, som på sin side var mer opptatt av artisten. – Det var fantastisk, jeg stengte alt annet ute, sa Ingrid etter Håkan løp videre til å forberede sin «ordentlige» festivalopptreden på Kongescenen senere i kveld.

Håkan spilte «För en lång, lång tid», «En vän med en bil» og «Kjänn ingen sorg för mig Göteborg». Sistnevnte låt ble spontant levert etter ønske fra konkurransevinner-Pål, på tross av at plateselskapsrepresentantene trippet for å lose Håkan videre.

Hør intervjuer med Pål og Ingrid her:

Pål Ryen om øl-krus-»drama»

Ingrid om hell-i-Håkankonkurranser

Vet du ikke hva Lydverket spanderer er? Da bør du besøke denne siden nå!

Tags: , , , , , , ,

Del "Lydverket spanderer: Håkan Hellström x 3"
 

4 kommentarer på “Lydverket spanderer: Håkan Hellström x 3”

  1. helge sier:

    samma frisørn som forren?

  2. [...] til Slottsfjell Lydverket Spanderer: Håkan Hellstrøm x 3 Motorpsycho Rock de passage, Motorpsycho (4) Slottsfjell i bilder Lydverket Spanderer: An Horse The [...]

  3. Eirin sier:

    Søøøøt.

Legg igjen en kommentar