Over en million så premieren

ig_fellesIngen grenser fenger det norske TV-publikumet: Hele 1.064.000 seere hadde satt seg ned for å følge Lars Monsen og hans 11 ekspedisjonsmedlemmer.

– Dette er virkelig gøy, med slike tall og så mange positive tilbakemeldinger, sier Åse Bendiksen i Mastiff, som står bak produksjonen.

En av de mest sette reality-premierene

Sannsynligvis er dette en av de mest sette reality-premierene på norsk fjernsyn. Da TV 2s Farmen nylig hadde sesongpremiere, ble seertallene solide 900.000, men programmet må altså se seg slått av Ingen grenser.

Den store interessen for programmet gir seg også utslag i stor pågang for de enkelte deltakerne. SMS’er, eposter og Facebook-meldinger renner inn, og da Siv og Tare hadde nettmøte rett etter premieresendingen, kom det inn så mange spørsmål at de ikke rakk å svare på alle sammen.
sivglad
– Fra i går kveld og fram til i dag har jeg fått over 500 mailer, mange tekstmeldinger, mange venneforespørsler på Facebook og mange telefonoppringinger. Det er veldig voldsomt og jeg tenkte ikke det skulle bli så mye, sier Siv Toverød til bladet.no.

– På vegne av deltakerne vil jeg si tusen takk for den enorme interessen allerede etter første episode! Gled dere til resten, skriver Geir Arne Hageland, en av de elleve ekspedisjonsmedlemmene, på Facebook-siden sin.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Over en million så premieren

  1. grop sier:

    Jeg trodde det var bra

  2. Først og fremst: Takk for suverent program. Veldig gøy å se og gleder meg til fortsettelsen.Men så det som ikke er bra: Disse nettsidene er ikke gjort tilgjengelig for funksjonshemmede! Jeg skrev om det her for over et halvt år siden:http://fenilsen.wordpress.com/2009/08/31/ingen-…NRK har lest og svart men ennå ikke gjort noen ting for å gjøre sidene tilgjengelige for alle. Det synes jeg er pinlig og trist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *