Alt om episode 1

larstarekano
Elleve spente deltakere møter opp på Gardermoen og ender opp i Nord-Sverige. 30 dagers slit har akkurat begynt. Les om hver av dagene på turen her!
Nett-TV: Se første episode her!

I episode 1 starter 30 dager med både slit og eventyr for Lars Monsen og hans 11 funksjonshemmde ekspedisjonsdeltakere. De begynner i den svenske byen Luleå, lengst nord i bottenviken, og skal til å begynne med ta seg fram med kano, noe som ikke er så lett for de to karene Kjell og Frode, som begge har mistet høyrearmen.

Vi blir også bedre kjent med 19 år gamle Siv, som har amputert det ene benet, og Tare, en viljesterk 37-åring som er så godt som døv og blind. Etter søndagens premiere stilte begge til nettmøte.
Les svarene deres HER!

Se video og bilder fra hver av dagene i episode 1:

Dag 0: – For en herlig gjeng!
Dag 1: Kanovelt og dramatikk
Dag 2: – En skikkelig opptur!
Dag 3: Tre badere – bare to bein
Dag 4: Storslått, svensk natur
Dag 5: – Bær kanoene selv!
Dag 6: Rullestoler + terreng = slit
Dag 7: Ekstrem-bushing i mørket

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til Alt om episode 1

  1. gurisa sier:

    Dere er helt fantastiske!! Jeg er så utrolig glad for at jeg satte meg ned foran TV'n i kveld.

  2. merethehkarlsen sier:

    Dere er alle utrolige….. Og jeg er overbevist om med den pågangsviljen og ett flott sammarbeid dere mellom viser, vil føre dere frem til målet. Ønsker dere alle lykke til, og takk for en flott søndagskveld.

  3. Rigmor sier:

    For en flott gjeng:) Utrolig trivelig program. Mektig imponert 🙂 Det blir spennende og følge dere framover, lykke til 🙂

  4. sigvartwesad sier:

    Jeg synnes Lars Monsen er så tøf som klarer og takle allt det i er i gjennom i denne turen..Men Jeg synnes Lars Monsen skal lage en sånn tur for gutter og jenter soms itter mye forann data og tv osv Jeg synnes det jeg Lars..:D

  5. Elisabeth sier:

    Dette er noe av det mest fantastiske jeg har sett. For en ide og for et opplegg. Jeg har vært mye ute, både på kjøl og på bein, men makan til utfordringer denne ekspedisjonen har hatt! En makalaus gjeng, et pågangsmot jeg aldri vil kunne oppvise maken til selv. Som vi sier her jeg bor: Det e det gærnaste! Lykke til alle sammen og takk for at vi får dele denne turen med dere!!!!

  6. Stian sier:

    Æ heie på dæ Siv. for ei nydelig jeinte du e <3 😉

  7. Kenneth Skafsgaard sier:

    Dette var et utrolig inspirerende program. Har aldri i mitt 50 årige liv sett noe så bra på tv. Dette har vi godt av å se. Her er masse å lære, og maner virkelig til ettertanke.

  8. HJ sier:

    Så utrolig deilig å se et ordentlig program på TV igjen, det er langt mellom dem. Dette er endelig et konsept som går på å hjelpe hverandre og ta vare på hverandre, isteden for å stemme hverandre ut og konspirere, der den minst sympatiske «vinner» til slutt. Det er godt vi fremdeles har NRK, og Lars Monsen…og ekte mennesker.Nydelig!

  9. Fossekallen sier:

    For en rik opplevelse og glede dere viser oss. Jeg er mektig imponert over hvor stor laginsats dere viser oss. Alt er mulig og det klarer dere å bevise til gangs for alle oss nordmenn. Jeg tar av meg hatten for dere og er meget beundret over den kapasitet, glede, styrke og samarbeidet dere viser oss. Mine øyekroker var meget fuktige under hele episoden, og jeg tror ikke jeg var alene om dette. All honør til dere, dere setter faktisk et mye, mye høyere mål en det flesteparten av oss nordmenn har klart. Det å kunne se at uansett handikap, så makter dere å ta dere igjennom naturen på en unik måte. Naturen er for alle, og alle har behov for natur. Ønsker dere lykke til videre! Jeg skal følge med spent videre i serien.

  10. Tom Nigg sier:

    Virkelig imponert over Team-Work!!!!!Er veldig imponert over hvor ville sterk helle gjengen er!!!Skal folge med hvert program.

  11. christina sier:

    Dere er helt supre, og bare å ta av seg hatten for hvor spreke og flotte dere er alle sammen, viser oss at man kan om man vil. Stå på, jeg gleder meg til resten av serien

  12. ELI sier:

    TØFT DER HAR VI NOE OG LÆRE VI SOM SUTRER

  13. ELI sier:

    KJEMPE FINT PROGRAM DER HAR VI MYE OG LÆRE FOLKENS

  14. Martin Rulle Sogn sier:

    Må bare få sagt at denne ekspedisjonen er ett genialt påfunn. å selvom jeg fikk avslag på min søknad så er jeg ikke bitter men vil heller si til di deltakerne som er med: ingen handikappede personer er en byrde for samfunnet det er snarere tvert imot. vi med handikap vet hva vil trenger å åssen vi klarer oss men det er sammfunnet som trenger å lære av oss. så til alle som er med STÅ PÅ dere rocker 🙂

  15. simen25 sier:

    For en fantastisk gjeng! Herlig pågangsmot og ståpå vilje. 🙂 Her er det virkelig en gjeng med forbilder ute på tur. PS: Singel eller Siv? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *