Dag 5: – Bær kanoene selv!

larssiv
Da Ingen grenser-ekspedisjonen møtte nok en demning som måtte forseres var beskjeden fra Lars klar:
– Dere må bære kanoene deres til andre siden selv! Se video og bilder her!

Se bildene fra dag 5!

Om Lars Monsen ikke synes 10 timer padling om dagen er nok, eller om han bare synes det er på sin plass at man bærer sitt eget utstyr, skal ikke være sagt. Men da gruppa etter en full dags padling møtte på enda en demning som sperret elva, var han klar med en ny utfordring: deltakerne fikk selv ansvaret for å frakte de seks kanoene over til den andre siden av demningen.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/sB2MiwoVrjs" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Kjell, Per Christian og flere av de mest praktisk anlagte kom raskt fram til at det mest effektive ville være om begge terreng-rullestolene ble brukt til å trille to av kanoene. For funksjonshemmede er det tøft nok, av videoen over ser du hvordan ryggmargsskadde Suzanna sliter med å trille Elin og kanoen opp den bratte bakken.

Lars tok selvfølgelig sin del av bærejobben. Sammen med Siv, som trass sin benprotese er lett på foten, bar han en av kanoene over, og deretter den neste sammen med Erik og Per Christian.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/vZ6teq_Vrg8" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Etter fem dager på elva er deltakerne blitt slitne, men også tilsvarende rutinerte. Lars Monsen holder et hardt tempo, og er i ferd med å komme helt a jour etter den opprinnelige planen. Og nå hardner det til enda mer:
– Fra og med i morra kommer deltakerne til å bli kjørt enda hardere, så enkelt er det, fastslår Lars Monsen med et fandenivoldsk smil.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Dag 5: – Bær kanoene selv!

  1. annebeth sier:

    Her regner det kraftig akkurat nå, håper dere har litt bedre vær. Det blir vel noe mer enn padling i dag kanskje? GOD TUR VIDERE.Det blir spennende å se i kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *