Siv og Tare svarte TV-seerne!

sivtare
Etter søndagens premiere stilte de to deltakerne Siv og Tare til nettmøte.

Etter at første episode av Ingen grenser var ferdig, satte Siv og Tare seg ned for å svare på dine spørsmål om hvordan de opplevde turen og hvordan de taklet sin funksjonsnedsettelse. Siv har amputert det ene benet ved kneet, og Tare er sterkt syns- og hørselssvekket. Spørsmålene rant inn, og hva de to svarte, kan du se her.

Les svarene til Tare og Siv

Les mer om Tare
Les mer om Siv

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

104 kommentarer til Siv og Tare svarte TV-seerne!

  1. Tilbaketråkk: Slik er episode 1 – Ingen grenser – NRK-blogger

  2. christiantikkanen sier:

    jag är lite skuffet över att man inte i ett så fint program som detta har geografin korrekt, Luleå ligger inte högst upp i östersjön som det blev sagt i inledningen till programmet. Luleå ligger vid Bottenviken inte vid östersjön. Det där må ni rette opp i. ellers så er det ett fint program, bara geografin hade varit riktig, det är lite pinsamt att måsta höra sådant från ett Nordiskt grannland som Norge att luleå skulle ligga i den nordligaste delen av östersjön, Östersjön börjar nere söder om ålands hav och söder om finska viken, visste ni inte detta ???? Hälsningar från en finländare bosatt i Oslo.

  3. hansolavkvaal sier:

    Hallo dere begge. Helt fantastisk. Jeg er ikke lettrørt, men det kom faktisk tårer. Troen på meneskehete kommer litt tilbake når jeg ser på dere.

  4. Hege sier:

    Dere to er SÅ søte :)Tror dere at det kommer til å gå bra på turen ?Klem 🙂

  5. Hege sier:

    Dere to er SÅ søte :)Tror dere at det kommer til å gå bra på turen ?Klem 🙂

  6. MaritBE sier:

    Helt fantastisk! Jeg syns dere er kjempeflinke. Dette kommer jeg virkelig til å fortsette å se på. Stå på videre 😉

  7. Thomas Gundersen sier:

    Jeg er mektig imponert over alle deltakerne – for et mot, for en innsats og for en eventyrlyst! Jeg gleder meg stort til å følge dere videre på ekspedisjonen…

  8. Espen sier:

    Ingen spørsmål, bare en kommentar.-Fy flate for en gjeng! 71grader Nord kan ta seg en bolle!!! Det er det råeste jeg har sett!

  9. Stig sier:

    Hei Siv 🙂 Er du singel?

  10. Fredrik Trøan. sier:

    Hei Siv, lurte på om du har Facebook, vet d er rart å spørre om men du virker som ei kul og artig jente, og lurer på hvordan det var å være med på dette?

  11. eleana sier:

    Jeg må bare si at jeg syns dere er helt utrolige !! Wow for en styrke det bor i dere alle tross for forskjellige funksjonsnedsettelser.Det er slike mennesker som dere jeg blir veldig ydmyk av… Dere er en inspirasjon ! You go people 🙂

  12. markmand sier:

    Hei Siv du er tøff. Dette skal jeg se på hver gang. Ric

  13. torkild groven sier:

    til siv og tare! helt rått det har oppnådd her! var kjekt å se når tare smilte:= stå på! torkild groven, bergen

  14. Mathias sier:

    Dere har gjort en fantastisk bragd alle sammen!! Mange av oss funksjonsfriske ville ikke klart å gjennomføre halvparten av turen!!Etter å ha sett den første episoden nå følte jeg at jeg bare så på Himmelblå i påvente av dette!! Gleder meg virkelig til å følge med på resten av serien og bli inspirert til å dra på flere turer selv!!

  15. kim sier:

    Helt enormt. For et samarbeid å god stemning! Stå på.

  16. Morten Kjemperud sier:

    Hei. Jeg er en gutt på 21 år, som sjelden liker slike programmer på tv, men dere(alle sammen) rørte meg virkelig. Jeg ble UTROLIG imponert og rørt! Stå på til både Siv og Tare! Jeg gleder meg til fortsettelsen:)

  17. Linda sier:

    Utrolig bra jobbet.Gleder oss til å følge med på dere videre.Dere bør være stolte av dere selv.Hilsen Linda og Erling

  18. Stuttfeiten sier:

    For ein fantastisk gjeng, hurra! Eg gledar eg virkelig stort til å fylgje med vidare framover.

  19. Daniel sier:

    sinsykt artig program..ska nokka se på detta vider. må bare si det syns du e fantastisk nydelig Siv

  20. Magnus sier:

    Kult program, og arti å se på! Venta leng på det her, bli nok standard på søndagskveldan 😀

  21. annmargrethhauglum sier:

    Dere beviser at det kun sitter mellom ørene. Tar av meg hatten for innsatsen deres :o)Lykke til videre i ekspedisjonen, jeg skal følge dere på TV.

  22. Norlænningen sier:

    Siv <3Må ha vært ett jækla strev.Creds førr dåkker! 😀

  23. Frida sier:

    Heilt utruleg! Er meget imponert over kva de klarer å få til. Tvilar på at folk rundtom i Noreg utan funksjonsnedsetting hadde klart dette. Fantastisk 🙂 You go people!!

  24. monicafoss sier:

    HeiHar nå sett ett ubeskrivelig program på NRKDere viser en imponerende styrke, omsorg og pågangsmot.Dere er med å vise det norske folk at ingen ting er umulig og en stor inspirasjonskilde til oss andre som sliter med en kropp som ikke alltid spiller på samme lag. Lykke til og vær stolt av dere selv.Hilsen Monica

  25. Espen sier:

    OL gull er ingenting mot deres prestasjoner. Dere er en inspirasjon for oss alle. Hvordan klarte dere å motivere dere for disse kraft anstrengelsene?

  26. hjornevik sier:

    Siv, du er noe av det nydeligste jeg har sett. Jeg forstår hvor vanskelig det er for en så vakker jente å føle fokuset på «skavanken», men jeg er hundre-og-ti prosent sikker på at ingen tenker på det engang når de møter deg. Du er perfekt! 🙂 Tare, med så mye humor og glede du har og sprer rundt deg, så burde du virkelig ikke sitte så mye inne på hybelen. 🙂 Vennene dine må savne deg noe utrolig!Gleder meg til å se serien videre. Har egentlig ingen spørsmål, bortsett fra «hvordan er det mulig å ha så mye stå-på-vilje»!!!?

  27. Linda sier:

    Hei 🙂 synes dere er helt utrolige alle sammen .. blir litt rørt av dere .. STÅ På alle sammen … dette sier mye om funskjonshemmede .. dere kan så mye …. skal følge dere hele veien 🙂

  28. Elin sier:

    Jeg er utrolig imponert over dere alle! Men spesielt mye kudos til deg, Siv. Makan til grepa dame som tar ansvar for alle andre skal man lete lenge etter! :DGleder meg til å følge dere resten av episodene.

  29. leopal83 sier:

    Det va heilt fantastisk å se på dåkker!!! Heilt utrulig ståpå vilje!!Siv du va bare heilt nydelig 😉 e du singel??

  30. Tommy sier:

    Heisann.Jeg bøyer meg i lyngen av beundring! Maken til innsatsvilje og samarbeid skal man lete lenge etter! Hele gjengen kan jo spasere rett inn i næringslivet som coacher for oss uten funsksjonshemmelser, vi har MYE å lære fra dere!Takker for et flott førsteprogram og jeg ser med stor glede fram til neste søndag.PS! Siv trenger da ikke skjemme seg over «stumpen»! Tare er dessuten en skikkelig luring!Hilsen Tommy

  31. Lin Marie Vikøren sier:

    Hei! Fyrste gong eg tek meg bryet med å kommentere eit tv-progam: men dette rørte meg djupt! Fantastisk flott program – eg ser fram til å fylgja dykk vidare! Er imponert over det eg har sett og har fått litt å tenkje på. Lin Marie

  32. einar91 sier:

    Utrolig imponerende! Dere viser en fantastisk vilje begge to ;)Må også innrømme at jeg ble veldig sjarmert av deg Siv 🙂

  33. Christian sier:

    Hei Siv. Du virker søt og snill. singel?

  34. lars_6252 sier:

    For en helt utrolig serie! makan til mennesker med pågangsmot og styrke skal man lengte lenge etter. Jeg har et kort spørsmål til dere, hvordan er det og være med i en slik tv-serie? selv ville jeg trodd det var kjempe spennede og hyggelig siden man møter folk med samme handicap som en selv. Det må jo også gjøre at man blir tryggere på seg selv og det er lettere og være seg selv ? Hilsen gutt på 19 år:)

  35. Maja sier:

    Fy søren så imponert jeg er av dere… og YDMYK! Stå på, dere er fantastiske hele gjengen 🙂

  36. inger-britt sier:

    hei gjengen og lars.dette var moro og følle med på.dere er helt utrolige.vi er mange som har mye og lære av dere.gleder meg til neste episode.

  37. bjarnewith sier:

    Dere sjarmerte meg i senk! Utrolig mer givende enn å se folk motarbeide hverandre for å vinne et hus og derfor stemmer ut den sterkeste på slutten av programmet!

  38. Elin sier:

    Siv: du sier vi lever i en verden der alle skal være perfekt.. vel, ser du ikke at du ER perfekt?? Så godt et menneske.Tare: Gleder meg til å se mere fra deg, spent på hvordan det går med utstyret ditt i forhold til vann. Dere er jaggu tøffe, en sånn tur er tøff nok for de som ikke har noen funksjonshemminger. Heia dere alle!!

  39. Ove sier:

    Kjempebra program! Utrolig positivitet og ståpåvilje!!

  40. sigvartwesad sier:

    Kunne det ikke vært sånn tur for folk som sitter mye foran data og tv… Hvorfor kan ikke Lars Monsen Lage en sånn tur til de som driver med data og tv…..:D

  41. Einar sier:

    Hei Siv og Tare! Takk for at dere deler og er ekte og ærlige! Det setter jeg stor pris på. Du Tare er for meg en kilde til glede og inspirasjon, og slett ingen utgiftspost (som du selv sier du føler deg som til tider). Du er også humoristisk og blunker til livet! Du Siv er en gladjente som på kort tid har vist at du har evne og mulighet til å dele denne gleden med andre – og hva er vel viktigere i livet enn å dele glede? Dessuten er du, så vidt jeg kan se, veldig omsorgsfull. Stå på, begge to 🙂

  42. Ingvild sier:

    For en ufattelig gjeng! Utrolig imponert, dere rørte meg virkelig med deres pågangsmot! Bare tanken på å dra på tur med Lars Monsen er jo helt sinnsyk, det hadde jeg aldri turt! Lykke til videre, gleder meg til å følge dere videre. 🙂

  43. henryarnfinn sier:

    Fantastisk innsats og pågangsmot. Lærerikt, når man ser hva dere gjennomfører og hvordan dere hjelper hverandre blir man litt flau hvordan «funksjonsfriske» er mest opptattt av å albue seg fram. Veldig glad jeg fikk med meg denne første episoden, skal prøve å få med meg de resterende. Og Lars er en bra mann.

  44. John sier:

    Merkelig du klarer å henge deg opp i faktafeil i et program som viser utrolige mennesker og deres like utrolige prestasjoner. Men vi er jo alle forskjellige…

  45. Anette Lystad sier:

    For en flott gjeng:) Skal følge dette programmet videre.Stå på!

  46. tine sier:

    heiville bare si at jeg er kjempe imponert over hele gjengen! helt utrolig! lykke til videre!

  47. Martin sier:

    Syns du er en veldig pen og søt jente Siv:)

  48. Bergenser25 sier:

    Dette var et flott program!Er veldig imponert av dere her jeg sitter fyllesyk etter en helgetur på ski i Hemsedal, noe som ikke krever på langt nær de krefter dere viser.Hvis du Siv er singel og ønsker en tur til Bergen kan jeg ordne både fjell/fisketur samt byliv om ønskelig ;)/Bergenser 25

  49. Sigrun sier:

    Dere er sinnssykt tøffe begge to! Dere er store forbilder:)

  50. Lise H. Brevik sier:

    Hei:-))Har egentlig ingen spørsmål, MÅ bare si hvor stolt vi er av dere alle sammen!! Dere er kjempetøffe:-D Vi er mange som har mye å lære av dere. Det står stor respekt av turen dere har gjennomført.Forresten, Tare…. Er du vant til å bruke tolk/ledsager til vanlig? Hvordan synes du det gikk ute i marka? Er/var de andre flinke til å beskrive omgivelsene for deg?Hilsen Lise (mamma og tolk/ledsager) og Sara (datter/speiderjente)

  51. karolinesmil sier:

    Hei til dere begge to!Jeg er imponert over innsatsen til dere begge, maken til pågangsmot har jeg ikke sett maken til! Dere rørte meg til tårer, og jeg gleder meg til å se hvordan det går med dere!Siv: Jeg er like gammel som deg, og kan ikke forestille meg hvordan det må være å mangle en fot. Hvordan går det med deg sånn fysisk sett når du skal igjennom bush og det hele?Tare: Du imponerer meg! Hvordan finner du retningen midt inne i bushen når du ser så dårlig? Stå på videre, begge to!Siv: Håper du tør å vise beinstumpen din til flere, at du får et mer avslappa forhold til det. Du er ei skjønn jente, som er like skjønn både med og uten to bein;) Tare: Du er så sosial med de andre deltakerne, du har absolutt gode forutsetninger for et sosialt liv ellers også. Håper folk ser forbi handicapene dine og heller ser den store personligheten din!

  52. anette sier:

    For en innsats, jeg er voldsomt imponert!!!! 🙂 Og ser frem til å følge programmet videre:)

  53. erlend sier:

    Jeg vil bare si at det var fantastisk å se på dere. Man skal lete lenge etter en sånn laginnsats!Jeg har et spørsmål til deg Siv. Er du singel?

  54. karolinesmil sier:

    Hei til dere begge to!Jeg er imponert over innsatsen til dere begge, maken til pågangsmot har jeg ikke sett maken til! Dere rørte meg til tårer, og jeg gleder meg til å se hvordan det går med dere!Siv: Jeg er like gammel som deg, og kan ikke forestille meg hvordan det må være å mangle en fot. Hvordan går det med deg sånn fysisk sett når du skal igjennom bush og det hele?Tare: Du imponerer meg! Hvordan finner du retningen midt inne i bushen når du ser så dårlig? Stå på videre, begge to!Siv: Håper du tør å vise beinstumpen din til flere, at du får et mer avslappa forhold til det. Du er ei skjønn jente, som er like skjønn både med og uten to bein;) Tare: Du er så sosial med de andre deltakerne, du har absolutt gode forutsetninger for et sosialt liv ellers også. Håper folk ser forbi handicapene dine og heller ser den store personligheten din!

  55. Trond sier:

    WOW…Imponert…WOW…dåkker kan være ekstremt stolt av det dåkker har gjænnomført! 🙂

  56. jarleoe sier:

    Bøyer meg i støvet for dere alle sammen.

  57. Gard Eivind sier:

    HEIA!!!! Dette var driiiiiiiiit rått!!!! å se dere sammarbeide og kjempe dere igjennom vilmarken på en inspirerende måte. Jeg så en glød i alle som fikk meg til å få skikkelig lyst på vilmarken igjen. lykke til videre alle sammen.

  58. Oddlaug Trefall sier:

    Hei begge to.Det vart ein fantastisk «tur» sammen med dere, me har ledd og felt nokon tårer, og me gleder oss virkelig til fortsettelsen.De viser eit. utruleg pågangsmot, humor og omsorg for kvarandre.

  59. fredriktran sier:

    Hei Siv, glem min første kommentar om Facebook, den kommentaren var et lite sleivkast, beklager, lurte egentlig på hvordan det var å være med i Ingen Grenser.

  60. jannikeleanystl sier:

    Hei hei dere:o)Vil bare si at d var helt fantastisk å se på dere!!! For et pågangsmot :oD Jeg og samboeren min har akkurat sittet å sett programet, og vi innser at vi bare må slutte å klage på hverdagen vår med en eneste gang. Vi har ingenting å klage på, hadde vi hat d pågangsmotet og humøret dere har hadde vi kommet langt i hverdagen!!!Dere er flotte og fantastiske mennesker, tvil ALDRI på d! Og Siv….du trenger ikke alltid være «perfekt», du er en flott ung dame :o)Klemmer til dere alle fra to målløse fans;o) Lykke til videre!

  61. Henriette Storm sier:

    Dette var helt rått!!! Håper dere hadde en fantastisk tur! Og så håper jeg inderlig at du har et mer sosialt liv etter turen Tare! Det fortjener du så inderlig. Den gode humoren må jo komme til sin rett!

  62. Benedicte sier:

    Må jo si at det er relativt uviktig! Grunnen til at jeg følger med på dette programmet er jo at jeg vil følge disse meneskene og deres utfordringer, og det å kunne se hva de klarer! Tror ikke jeg er den eneste som tenker dette! Så hvem bryr seg så mye om geografien?!tragisk..

  63. Happycap sier:

    Wow! Tar av meg «hatten» for dere, som det heter, blir bare målløs og jeg tror jeg vet litt om hva det koster. Jeg har heller ingen spørsmål, men jeg vil følge serien de neste uker og jeg håper det går bra med deltakerne.

  64. MariusLia sier:

    Hei Siv! Blei sinsykt sjarmert av innsattsen din i programmet og av hvor utrolig søt du er 🙂 moro om du hadde en facebook side jeg kunne besøkt ^^

  65. Ellen sier:

    Her kom det mange gledestårer iløpet av programmet, helt fantastisk av dere!! Dere passer godt på hverandre, det er flott! Kan jeg få være med neste gang? 😉

  66. kimme sier:

    Jeg er meget imponert over innsats viljen dere viste under den første episoden. Meget bra og jeg gleder meg til neste episode.71 grader nord gjengen kan ikke måle seg med dere… Kjendiser, eller ikke kjendiser. 🙂

  67. maregethe sier:

    Jeg er full av beundring. I det første programmet var det lite spising, måtte dere lage maten sjøl?? Dere hadde fortjent at det var et ferdig måltid når dere stoppet!

  68. Kim sier:

    Siv: Har selvtilliten steget mer enn forventet etter turen, i forhold til de 7 årene du har måtte vende deg til å leve med ett bein?

  69. Utrolig bra!!! sier:

    Hei. Synes hele gjengen fortjener all mulig ros. For et pågangsmot og lagånd som dere utviser. Skikkelig bra, jeg skal se hvert eneste program.

  70. kjerstivestbye sier:

    Bravo! Strålende, Siv og Tare og resten av gjengen!Jeg tror jeg får større perspektiv, og blir et litt bedre menneske av å møte dere. Hva opplevde dere som den største utfordringen på turen?Gleder meg til fortsettelsen. :-DHilsen Kjersti

  71. narvelret sier:

    jeg er både verdensmester og har 14 verdensrekorder men jeg må si dere er herved mine nye helter,jeg er mektig imponert ! Fantastisk program og innsats av alle !!!

  72. svanauglunde sier:

    Hei begge to!Fantastisk fra A til Å…mot og vilje, styrke og samhold….Dette er inspirerende og givende TV. Tusen takk, me glede' oss til fortsettelsen!Helsing Svanaug og Sture

  73. Silje sier:

    Siv og Tare, jeg blir stolt av å være trønder når dere er så flotte representanter for oss!

  74. Stein Bertelsen sier:

    sterkt gjort, er selv funksjonshemmet og driver med idretter som rullestolbasket og kjelkehockey. Bruker rullestol og rulator/krykker, men tror ikke jeg ville ha klart dette så bra som dere, veldig bra. http://www.bgwheelers.no Det er klubben jeg spiller i.Venlig hilsen Stein

  75. stigbr sier:

    Hei Siv og Tare :)Dere er våre nye helter her i familien. Dette er det beste vi har sett på TV på lange tider. Vi gleder oss til fortsettelsen.

  76. jkr sier:

    For en utrolig gjeng!Dere sprenger grenser og står på som bare det! Noe så vanvittig.Så utrolig bra humor dere har. Jeg storkoser meg foran tv'en når jeg ser på dere. Det setter ting i perspektiv. Gleder meg til de neste episodene med den skjønne utstrålingen til Siv og den kjempe flotte humoren og pågangen til Tare! Dere er to kjempe flotte mennesker begge to :)Stå på!

  77. Stein Andersen sier:

    Hei! Dere er bare helt råe!!! Respekt! Dere får det umulige til å skje! Helt utrolig! Jeg ble så glad når jeg så programmet nå i kveld! Takk for at dere er med! Dere kommer til å spre så mye glede og inspirasjon til hele Norge! Fantastiske er der!Takk igjen! Hilsen Stein 41 fra Moss

  78. christiantikkanen sier:

    Vel programmet är det beste jag okså sett och som jag kommer att följa, men om man säger att Luleå ligger norr i östersjön så är det det samma som att säga att Norge är en del av Amerika eller indien eller någonting annat, och det tror inte jag att någon norrman är väldigt förtjust i att höra ens på hemmabana. så det så. Geografin är väldigt viktig också för dem som tänkt att följa rutten deras, skall det börja i östersjön så är det nog på villovägar långt ifrån det riktiga målet som här är avsikten. Sorry då, men sån er det bare.

  79. perarnebrakstad sier:

    Heisann Siv;)Nydelig, sprek, hjelpsom og råtøff, e ord som beskrive d, Siv:)I blei nokså betatt tå d, første gong i såg d. Du virke som ei utrolig trivelig og spenstig jente, sjøl me enj fot:p Spør du me, så har ikkje det nåkkå å sei, så lenge en e positiv, og ser lyst framover. Det e'kkje alltid like lett, d forstår i au. Men du ska vite, at du e den nydeligste jenta i he sett! Det e au godt å sjå at du e enj tå dæm som like å hjelpe andre:) Ekstra pluss i boka der ja:D Lykke t viar. Mvh enj stor beundrer!!!

  80. Anette sier:

    Fy søren så flinke dere er! Jeg blir varm om hjertet. Siv det er så fantastisk å se hvordan du hjelper de andre deltagerne. Og Tare hvor morsom du er! Hvor mange timer om dagen gikk og rodde dere ca? Jeg er evig imponert!

  81. Allan sier:

    Endelig et skikkelig søndagsprogram. Er skikkelig imponert. Mye god psyke her..stå på videre

  82. Ole. sier:

    Fantastisk jobb! Som nylig rehabilitert rusmisbruker med stor friluftsinteresse, er dette veldig inspirerende.Dere viser virkelig at det ikke finnes noen grenser. Stå på!

  83. glennrobert sier:

    Ble utrolig rørt av uttalelsene dine Tage om at du føler deg som en byrde for samfunnet. Det må du ikke tenke. Jeg synes iallefall ditt pågangsmot er utrolig. Du viser at det ikke er noen grenser for hva du kan få til. Jeg er imponert.

  84. bentejohansen sier:

    Fantastisk!!! Æ e helt stum av beundring for alle deltakerne, hver og en!!! For en utrolig gjeng! Gleder meg til neste søndag for å se mer.

  85. Anne sier:

    Wow, Siv og Tare – jeg er helt målløs! Det dere har gjort er en stor, stor inspirasjon! Et spørsmål til deg, Tare: Hadde du erfaring med å navigere i så ulendt terreng før turen? Det virker sånn!

  86. grangullhav sier:

    Som funksjonshemmet mann på 43, synes jeg at alle var helt fantastiske og hadde den gutsen og ståpå mot som jeg selv må ha for min skade.Ble påkjørt av en bil for 8 år siden ,og har ryggmargskade med lammelse fra underlivet og ned. Ikke mye muskler i beina, men det hadde ikke flere av dere haller. Dere er mine HELTER. Stå på, vi andre kommer etter.

  87. HH sier:

    Fantastisk program! Rørende, virkelig. Gleder meg til fortsettelsen! Det å få kreft som 12 åring, hvordan har det påvirket deg i livet videre Siv? Tare, du er kjempe skjønn! Hvorfor sitter du så mye på hybelen? Jeg er sikker på at vennene dine savner deg!

  88. Elisabeth63 sier:

    Hei til dokker! Har skjeldent vært så inspirert av å kikke på TV som e ble i kveld! Det var utrolig sterkt og oppløftende å følge dokker på den første fasen av turen, og e gleder me te å følge resten av serien, og blir nok en tåreskvett eller to tenker e. For et mot, jernvilje og innsats! Vennlig hilsen, Elisabeth

  89. martinhell sier:

    Hei Siv og Tare! Jeg ser ikke mye på tv, og jeg har faktisk ikke hatt tv på 7 år nå. Som aktivt friluftsmenneske er det heller ikke noe savn! Var på besøk i kveld og fikk med meg første episode… Må si at det var noe av det mest imponerende, rørende og inspirerende jeg noen gang har sett på tv… For en tøff gjeng! Noe av det råeste jeg har sett. Skal fortsette og følge med dere 😀 !!! Hold hodet oppe og stå på! Med Hjertelig hilsen fra stor fan!!! 😀

  90. Milla sier:

    Så vanvittig gøy å se en hel gjeng med så mye påkangsmot og ståpåvilje! Jeg blir rett og slett tatt ifra pusten. Rørende å høre om dere alle, men til Siv spesielt. I en slik alder må det være merkelig å være endel anderledes med et bein, skulle bare mangle at man blir godtatt av alle pga en så liten hemning. Stå på, skal helt klart følge dere videre ! 🙂

  91. pliversen sier:

    Hei, pågangsmotet deres er helt gull . Hadde ikke klart å fullføre slike dager engang . KJEMPEIMPONERT HEIA !!!

  92. Navn sier:

    Håper denne serien blir solgt til andre land også. Det er ville være meget god norgesreklame. The land of vikings! Som ikke-sportsinteressert må jeg si at jeg aldri har skjønt at man kan ha en kollektiv stolthetsfølese på vegne av andres bragder. Ikke før denne serien.

  93. Børge sier:

    Hei. Fantastisk. Jeg blir ydmyk av å se Deres pågangsmot. Takk for at Dere viser oss som er funksjonsfriske at det «umulige» er mulig. Gleder meg til å følge Dere på ferden.

  94. Stein Andersen sier:

    Hei!Takk for at dere gir så mye av dere selv! Jeg ble så glad og øm i hjertet og rørt og full av beundring når jeg så på dere! Dere kommer til å inspirere hele Norge! Takk!Stein 41 fra Moss

  95. Nedretunveg, Oppdal sier:

    Hei på dere!Vi tror hele Norge og alle som så på ble mektig imponert av alle deltagerene!! Dere to er utrolig sjarmerende og dere viser en glede, vilje og stolthet, som de fleste kan lære mye av. Programmet kommer til å nå nye høyder når det gjelder seertall. Siv, som mange har sagt før oss, du er utrolig søt og sjarmerende jente! Og du Tare, en mann med en sjarm, omsorg, humor, glede og vilje. Fy skam seg de vennene som har sviktet deg, de burde skamme seg. Resten av turen gjenstår, for oss seere, det blir en glede å følge dere videre.

  96. Arne sier:

    Dette var supert! Gleder meg til fortsettelsen! :-)Dere setter mot i folk! Takk skal dere ha!

  97. arnejohi sier:

    Dette er første gang til nå at jeg virkelig har hatt glede av å se et realityprogram. Det var så velsigna å se et konsept der intrigespill og egodyrking var blitt erstatta av lagånd og fellesskapsfølelse. All ære til Lars Monsen som har brukt sin status til å bryte grenser for andre mennesker, noe alle vi funksjonsfriske kan lære mye av. Men mest av alt en hyllest til de fantastiske menneskene vi får bli kjent med i serien. Dere fortjener all mulig honnør for pågangsmot, samarbeidsvilje, humør og evne til å by på dere sjøl!

  98. Christian sier:

    Rett og slett voldsomt imponert av alle!

  99. MaritaHSol sier:

    Hei!Siv: For et varmt hjerte og god omsorg du utstråler på tv! Bøyer meg i støvet, for en innsats!Tare: Aldri tro du er en byrde! Med den humoren, det humøret og det glimtet i øyet er du nok et kupp i sosiale sammenhenger!Tøffinger! Håper å se mer av dere etter serien også, fast post hver søndag framover.Marita

  100. Mia sier:

    Det ble så bra. Hele familien satt klistra. Dere har alt – sinnsyk styrke, mestringsevne og humor. Gleder meg til neste episode.

  101. paramag sier:

    Har i grunn aldri brydd meg om realityshow eller for den del nettmøter, og snublet litt tilfeldig innom programmet i kveld – og ble klistret til skjermen. Føler at jeg bare må takke dere og Lars for å gjøre et program som gjør noe bra med folk som ser på. Så.. Takk 🙂

  102. Astrid Oppdaling sier:

    Fantastisk gjeng alle sammen !!! Unbelivable. Dette er det beste programmet NRK har sendt på lange tider, og burde vært sendt på alle kanaler.. Det gjør noe med oss. Utrolig givende, inspirerende,lærerikt, bevisstgjørende.Så godt å se på,- alle er positive og glade. Livsglede. Snakker om å sprenge grenser . . » Det du vil – får du til.» Teamwork i stor stil. Siv: du har en utstråling som går rett i hjertet på oss. Vakker, Moden og Modig og full av omsorg. Herlig !! Tare: Deg har jeg beundret i lang tid, særlig etter den gangen jeg kjørte etter deg nedover de bratte slalombakkene på Oppdal. Hvordan er det mulig?? Du er en sjarmerende gledespreder full av humor, du er fantastisk gutt. Gleder meg til neste søndagskveld. Klæmmm til dere begge to.

  103. hanne68 sier:

    Først vil jeg si: Tusen takk til dere alle for en fantastisk opplevelse!Jeg hadde heller ikke «planer» om å se på programmet i går, men så sto NRK på når det begynte og da var det gjort. Jeg er hekta! 🙂 Det var en helt spesiell opplevelse; engasjerende, trist, rørende og humoristisk. Alle følelser var representert!Alle hadde dere fantastiske personligheter og et helt utrolig pågangsmot!Til Siv og Tare vil jeg si:Siv, jeg er også ei jente som er veldig opptatt av utseende etc., men jeg kan love deg; når folk møter deg så er det ikke beinet ditt de legger merke til. Det ser du jo på øvrige kommentarer her også, det er din fantastisk vakre utstråling folk legger merke til!!!Og til Tare vil jeg si;Du er en utrolig kjekk og sjarmerende fyr!!! Det er omgivelsene sitt tap hvis du ikke går ut.Blir kjempespennende å følge dere videre.Hanne 🙂

  104. svenskfinnen sier:

    Det kan ju hända att det Norska folket är så dåligt skolade då skolorna lär vara så urusla att det därför också blir som det blir när man försöker förklara på kartan var man är…. skarattar mi förvirrad av den norska beskrivelsen av var man startat, de tär som du sade, norge är väl det också en bit av amerika på kartan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *