VM MED SNØ!

Imorgen er det klart for de første øvelsene her i Liberec. Og det viktigste er på plass, nemlig snøen!

Snørydding i Liberec.

Jeg kom på søndag, og snøen har lavet ned siden vi kom. Det ser med andre ord ut til at det blir perfekte forhold for skiløperne i ukene som kommer. Arrangørene har ønsket seg snø siden de fikk tildelt mesterskapet, men nå syns de kanskje det er iferd med å bli litt i overkant! Hopperne er ikke like fornøyde med snøen, og noen har allerede fått vel mye nærkontakt med underlaget. De to tsjekkiske jentene, Natalie Dejmkova, og Lucie Mikova falt begge to i sine første hopp i bakken. 12 år!!! gamle Dejmkova får ikke være med i VM uansett. Men hun bør jo ha noen år foran seg i hoppbakken. Værmeldingen for imorgen: Mer snø selvfølgelig!

Dette innlegget ble publisert i Ski-VM 2009. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til VM MED SNØ!

  1. StianT sier:

    Dette er gode nyheter. Var sikker på at VM på ski skulle bli like uidyllisk som Pyongchang. Men siden snøen kommer så får den komme for fullt! Gleder meg sykt til i morra!

  2. Svein Jarle Eide sier:

    Veldig bra med VM-blogg. Slik det var med OL-blogg i sommer. Lykke til, skal følge med.

  3. Morten Hansen sier:

    Hei,

    NRK må ikke la et ekstra kamera ta helt overhånd! Det brukes alt for mye i utide.Spesielt under skiskytter VM. Jeg blåser om en nordmann som ligger på 50 plass er på vei inn på standplass midt under avgjørende skyting! Slutt og lek arrangør. I tillegg så må kommentatorene slutte og referere til passeringspunkter vi ikke ser. Sendingene blir bare rot!

  4. Arve Risan sier:

    Hei,
    Helt enig med deg at NRK ikke må la «Nasjonale» interresser ødelegge for å vise avgjørende øyeblikk.

    Men på den andre siden så håper jeg NRK`s reportere og kommentatorer vil fortsette med den glimrende jobben de gjør. Vi er utrolig heldige som har så kunnskapsrike og engasjerte kommentatorer som vi har.

    Jeg håper NRK vil kjøpe rettighetene til å produsere langt flere renn i skiskyting og andre nordiske grener. Dere er milevis forran de andre landene i kvalitet og forståelse av hvordan dette skal gjøres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *