NRK-PROGRAMLEDER STOPPET AV POLITIET!

Drosje er billig i Tsjekkia. I en ukjent by er det en praktisk måte å komme seg fram på. For to av NRKs profilerte kvinner endte drosjeturen da politiet dukket opp.

Jeg har foreløpig ikke betalt over 30 kroner for en eneste drosjetur her i Liberec, og for kvinner som skal hjem etter en bedre middag er det trygt, raskt og praktisk. Det vil si, hvis ikke politiet lurer rundt nærmeste gatehjørne. Karen-Marie Ellefsen og Carina Olset var på vei hjem fra sentrum etter en bedre middag. Det snødde selvfølgelig, og veien til nærmeste drosjeholdeplass var kort. Etter å ha satt seg godt til rette i baksetet, og sagt hvor de skulle, startet drosjen opp og kjørte TRE meter. Da dukket det lokale politiet opp med fulle sirener og blålys på taket. Etter litt fram og tilbake viste det seg at  sjåføren ikke hadde papirene i orden. Våre kvinner ble beordret ut, og heldigvis ikke inn i politibilen, men henvist til neste drosje i køen. Karen-Marie og Carina kom seg etterhvert trygt tilbake til hotellet. Og heller ikke denne gangen kostet det over 30 kroner.

Dette innlegget ble publisert i Ski-VM 2009. Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til NRK-PROGRAMLEDER STOPPET AV POLITIET!

  1. Thomas sier:

    Dette er vel ikke noe å skrive hjem om, Erik. Vent til skirennene har startet, da blir det nok av «happening`s»…

  2. Geir sier:

    Dette er jo bare smptteri mot da Carina Olset kjørte taxi i Russland. Det er en bedre historie. :)))))

  3. Tarzan sier:

    … sikkert det mest spennende som har skjedd de damene på årevis …

  4. Vegard sier:

    Haha.. skulle likt å se Karen Maries uttrykk når purken kom 🙂
    …Hadde vært bra julebordsmateriale det i sporten Erik.

  5. Axel sier:

    OJ, OJ, OJ!!!

  6. Seastar sier:

    Jøss! De kan ikke ha opplevd mye. At politiet sjekker om en sjafør har orden i sine papirer. Er det noe å skrive om da? Politiet tar vel stikkontroller i alle land? I Norge også. Jøss, sier jeg bare igjen. Er det noen i redaksjonen som kjeder seg på jobben, eller?

  7. Marius sier:

    Er det noen som vet navnet på komponisten og tittelen på sangen som er med helt i starten av NRK-sportens VM-sendinger Liberec 2009?

    Please help me!

  8. Hvor ble av resultatlisten av 10km for damer? Var det mer innterresant og sende samtale med den som ble sist av de norske?
    Den som har lyst til å følge med i internasjonal skiidrett vil også
    se plassering på russere – tsjekkere – italienere o.a. for flere av
    disse var foran de norske. Dette var en stusselig sending!
    KP

  9. Rolf Thomassen sier:

    Er det ikke bra at tsjekkisk politi ordner opp sånn at NRK-programledere ikke blir lurt opp i stry? Jeg syns det er betryggende å høre at politiet i Liberec er på hugget mot ulovligheter. Det er vel som det skal være det, eller?

    Forøvrig; leter dere godt finner dere sikkert flere spikre å koke suppe på:)

  10. Erik Strand sier:

    Takk for respons, enten den er sånn eller slik. Ingen arrestert foreløpig! Og Marius, stykket vi har brukt er av den store tsjekkiske komponisten Smetana. Det heter Moldau og er fra verket ma Vlast.

  11. John sier:

    Er det mulig å fortelle Arne Scheie at det ikke bare er tilbakestående som ser på. Er vel ikke nødvendig å si etter hver hopper at dem legger sammen poeng fra langrenn og hopp i kombinert. Kanskje han skulle lære litt om hopp, å ikke bare lese det som står på skjermen + historie de siste 100 årene.

  12. Marius sier:

    Takk Erik.
    Er allerede i gang med å finne konsertbilletter i Praha for å få hørt hele stykket. Moldau og Má Vlast (the fatherland) er visstnok to forskjellige verk av Smetana virker det som. Stykket dere har brukt heter vistnok Vltava og er fra Má Vlast:o) Hehe, litt dårlig gjort å prøve å rette på deg som hjalp meg når jeg var totalt uvitende:o) Tusen takk ihvertfall.

  13. Marius sier:

    Som uvitende må jeg vel gi deg rett likevel…stykke heter faktisk Vltava, men er også kjent som Moldau;o) Rett skal være rett!

  14. Erik Strand sier:

    Beklager Marius. Tsjekkisk er ikke blant mine sterkeste språk. God tur til Praha!

  15. Jana Horakova sier:

    Hei,det gleder meg at politi i Tsjekkia eg morsomt:) Det er godt at nordmen likar Vltava,Smetana ogsa:) Vi ynskejer til alle hos oss fin fin kose tid i Liberec!Jana fra Liberec hilsar til alle i Tsjekkia
    Eg leser kva skriver NRK og oss:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *