Frykten for nissen

Jeg har aldri vært redd for å tape. Og kanskje er det den frykten som hemmer noen av VM-deltakerne våre. Jeg har kun vært redd for nissen. [kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/K_YnHAD_4ZU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

christiania

Christian Nitschke Smith har sammen med fotograf Geirr Larsen laget flere reportasjer der han forsøker å se VM-byen Oslo både utenfra og fra innsiden. De blir presentert i denne bloggen gjennom VM.

Hvis du hadde sett masken som pappa brukte, ville du ikke vært et øyeblikk overrasket.

Oslo er en stressende by. Vi rives og slites i mange retninger hver eneste dag, og mange av oss bærer på en konstant redsel om at vi ikke strekker helt til.

Hva gjør man da?

I dagens Christiania har jeg og fotograf Geirr Larsen møtt oslofolk som våger å slippe seg løs. Folk som tar tak i frykten og stresset.

Det er fine folk.

Dette innlegget ble publisert i Christiania. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Frykten for nissen

  1. Tilbaketråkk: Når man ikke samler på gull – NRK Sport – NRK-blogger

  2. business sier:

    Sport 05.07.2011 Anita Valen kommer definitivt ikke til sykkel-VMetter at domsutvalget i Norges Idrettsforbund ikke kommer til behandle saken hennes fr 17.oktober. Tips en venn Permalenke Saken til Valen mtte blitt ferdigbehandlet fr 30.september for at hun skulle kunne ha deltatt i VM.For at det skulle bli aktuelt med VM-deltagelsemttehun heller ikke ftt noen strengere straff enn en advarsel fra domsutvalget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *