Strålande, Tarjei!!!!!

Tarjei Bø er og blir et unikum. Nå er han verdensmester også.

Tarjei verdensmester

Tarjei verdensmester

Jeg har sett Tarjei Bø gå noen gode 20 kilometere de siste årene. Historien om dem forteller om hvor fort det har gått med stryningen:

 27. mars 2008: ”Strålande, Tarjei!”. Hele forsiden til lokalavisa Fjordingen er ryddet. Det lokale håpet Tarjei Bø har blitt nummer fem på 20 kilometeren i NM på hjemmebane. Markanes egen 19-åring hadde slitt med sykdom, men gikk et kjempeløp. Og det holdt til forside.

1. april 2009: Alle trodde Emil Hegle Svendsen hadde vunnet 20 kilometeren under NM på Lillehammer. Men på et sent startnummer kom en 20-åring fra Stryn som ingen hadde kontroll på. Da Bø kom i mål var han plutselig Norgesmester.

18. februar 2010: Bø får sin OL-debut. Med en beskjeden 21. plass. Tre tilleggsminutter. Men det var jo bare trening for stafetten. Som Norge vant etter en kanonetappe av 21-åringen fra Stryn.

2. desember 2010: Bø blir nummer fire i verdenscupåpningen i Østersund. Bø er 22 år og endelig i verdenstoppen. Uka etter tar han sin første verdenscupseier.

8. mars 2011: Under tre år etter den mirakuløse femteplassen i NM er Tarjei Bø verdensmester.

Jeg har bare en ting å si i dag: STRÅLANDE, TARJEI!!!!

Dette innlegget ble publisert i Skiskyting. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Strålande, Tarjei!!!!!

 1. Ole sier:

  Ja for en kar Tarjei er assa! For en utvikling den gutten har hatt! Og allerede har han vunnet VM, vunnet mange verdenscupseire, og ligger an til en kjempebra plassering i verdenscupen sammenlagt…

 2. Frode sier:

  Høydepunkter fra 20 kilometern.. Her har jeg gått hele dagen og prøvd å unngå å høre resultatene fra dagens 2o kilometer, og undere over alle undere, jeg klarte det. Spenningen var inntakt da jeg satte meg ned i godstolen kl. 19.45 for å se høydepunktene på NRK2. Men hva starter sendingen med? Resultatene og bilde av pallen….. Snakk om nedtur

 3. Frode sier:

  Altså, nedturen var selvfølgelig ikke resultatene, men at den ellers så eminente programlederen Pedersen & Co avslørte resultatene før høydepunktene startet…..

 4. may sier:

  Jeg satte meg ned å ville sjå seiersermonien, med nasjonalsangen,,å greier, men det har ikke jeg hørt???? for dårli ja!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *