TAKK FOR OSS!

Det har vore stort å kunne blogge frå OL, frå redaksjonen i Oslo. Tusen takk for alle innspel, kommentarar, tips og vink i løpet av disse 16 dagane. No loggar eg av for siste gang i denne meisterskapen. Alle i nettredaksjonen takkar for seg og vel heim.

Tufte med medaljen

Dette innlegget ble publisert i OL i Beijing. Bokmerk permalenken.

10 kommentarer til TAKK FOR OSS!

  1. Gevi sier:

    Takk for et herlig mesterskap, og for en flott blogg!!!

  2. Erik sier:

    Nå må NRK og andre medier gi seg med svenskehetsen.
    Vi bruker jo nesten like mye tid på å rapportere om svenskenes tilbakeslag som vår egne gull.
    Slik er det i ethvert mesterskap. Det skinner alltid gjennom at vi gosser oss over svenske tap og aldri kan unne dem noe.
    Svenkene på sin side hygger seg med norske fremganger, og de fortjener ikke den nedlatende holdingen norske medier har til dem. Har Norge fortsatt et slikt mindreverdighetskompleks at vi ikke tåler svenske gull, og ikke kan motstå å hovere når Norge gjør det bra?

  3. Henning sier:

    Vil bare takke Hele staben i NRK for en meget flott jobb under ol. Maken til sendinger skal en lete lenge etter. Tusen takk.

  4. Martin sier:

    Først til Ole, takk for et fantastisk mesterskap, som du har delt på en fortreffelig måte med oss. Takk for alle de gode bloggene, og takk for all hjelp til å finne det ene og andre i NRK’s STORE arkiv. Egentlig litt vemodig at du ikke kommer med flere blogg poster nå, hadde vært morsomt med en blogg kaldt «Nett-Ole’s sportskråblikk». Tror det kunne blitt en slager.

    Så til alle i NRK som har jobbet bokstavelig talt natt og dag for at vi skulle få se et så fantastisk mesterskap som det dere har vist oss. Alt fra Bueskyting via boxing og til håndball. Det har vært veldig morsomt å følge Beijing2008 på NRK, siden dere faktisk talt har tatt høyde for hva vi hjemme også mener. Tusen takk!!!

    Så til denne middelmådige personen over meg som skriver om svensker. Svenskene «hygger seg» med Norske framganger når de ikke har noen egne. Vi har ingen ting å «hygge» oss med fra svenskene’s side siden de ikke har tatt noen gull. Når svenskene sliter er det bare morsomt for nordmenn å få vite om det. En ting til, hvor mange svenske kanaler har vi, og hvor mange norske kanaler har svenskene???

    Nok en gang Tusen TAKK til NRK og Nett-Ole for et fantastisk mesterskap. Håper dere klarer toppe det i Vancouver:D

  5. Gevi sier:

    Veldig enig.
    Hvis du hører kommentatorene så synes jeg de hele tia de heier på Danmark og Sverige når vi selv ikke kan ta medalje. Kanskje kun Langrenn som er et unntak der nasjonal følelsen til oss Nordmenn går utenpå det meste annet.

  6. Atle sier:

    Tusen takk til hele NRK-staben for en fantastisk OL-dekning!!!
    Masse bra kommenterte live-sendinger av idretter som ikke har så stor tradisjon i Norge, men som mange har glede av.
    Fine reportasjer fra Kina, og utøvere som ikke får så mye publisitet ellers fikk plass. Bra!
    Håper det er NRK som sender neste gang også, fra London i 2012!
    Da muligens med flere Live sendinger på digitale kanaler så alle får med seg sin favorittidrett? Kommentatorer har dere iallefall.

  7. Sirkelsag sier:

    Takk for en fantastisk dekning av sommerlekene i Beijing, NRK. Jeg har ikke TV, men nrk.no har vist seg å være så utmerket at det ikke har vært noe problem i det hele tatt. Snarere tvert imot: jeg har kontroll over hva og når jeg vil se ting gjennom Internett.

    Jeg kan ikke huske forrige gang jeg har vært så glad. Det har vært så utrolig gøy å følge sendingene, og jeg er meget stolt over det Norge har prestert. Jeg merker allerede den tomheten som oppstår etter at OL-rusen har gitt seg.

    Jeg oppfatter ikke norske mediers fokus på svenskenes motgang som hets i det hele tatt, men det er fullstendig unødvendig og tåpelig å legge så mye vekt på det. Er det så jævlig interessant, egentlig? Det burde i hvert fall ikke være det.

    Men takk igjen. 🙂

  8. Joachim sier:

    Hei eg bare lurte på hvilken sang dere brukte på en av di der minne kavalkaden fra ol…va ei dama så sang den “Streets of bali” osv…

  9. Nordigarden sier:

    Alle jobber intenst og står på
    for at seerne alle skal få
    det man vil, land for land,
    men jeg tror ingen kan
    måle krefter med vårt NRK!

  10. hannes sier:

    takk for alt Ole!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *