Hvordan lage torskemølja…….

God mandags morran 🙂
Ny uka, nye muligheta og mye forskjellig i Finnmarkssendinga
 
Januar og februar er tida for de store middagene med torsekemølja. Spørsmålet er selvfølgelig; Hvordan lager man denne tradisjonsrike retten ? For å få svar på det spørsmålet dro kollega Geir Samuelsen til spisestedet Påls Matopplevelser, der innehaver Pål Dørmenen har kontroll over fiske og levergrytan. Hør saken her.  

Mandag går Tanas OL-håp sitt første renn i Vancouver. Hvordan er stemninga i hjembygda til Kristin Størmer Steira foran 10 kilometer friteknikk? Kollega Inghild Eriksen har blant andre møtt Kristin Størmer Steiras tidligere trener, en kamerat som tapte for Kristin i løypa, og resten av bygda. Hva er dere første minne av kristin? Hør saken her.

Det er det du finner her. Er det andre ting du vil høre, så ligger hele sendinga på nett 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

  
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *