Morrasending med Iron Maiden i Hallo Finnmark

Go morn

Dette var en en sending med mange hilsninger til folk rundt i Finnmark. Ønskeplatene var av det varierte slaget. Artig å kunne spille et av mine favorittband i Hallo Finnmark, evigunge Iron Maiden. Sikkert til glede for noen og til irritasjon for andre. Foruten Iron Maiden hadde vi dette å by på:

En gang bodde det nærmere 300 her, og under fiskesesongene dobbelt så mange. Her var to kirker, flere fiskebruk, og en hvalstasjon like i nærheten. Nu er Skjøtningberg i Lebesby fraflytta og brukes kun som feriested. Kollega Kurt Sandvik tok med seg Jan Holm Hansen, som er født og oppvokst her, til dette idylliske stedet på Nordkyn. En gang i tiden var det nemlig liv og røre her. Hør innslaget her

Kristelig folkeparti starter valgkampen i Finnmark i dag. Sist KRF fikk inn en representant i Finnmark var i 1997 da Randi Karlstrøm fikk plass på Stortinget. Nå håper Otto Strand på fire år på finnmarksbenken. Det vil i såfall finnmarkingene merke på denne måten.

I morrakonkurransen spurte vi hvem som skulle overta ansvaret for reiseregninger for pasienter i Finnmark. Riktig svar var Helse Finnmark. Det visste Ole Halvorsen i Alta. Vi gratulerer.

stein-arild.olaussen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *