18. desember: En hilsen fra Danskebåten

[transcoded id=442]Jeg sitter på danskebåten på vei til semifinalen i håndball-EM. Danskebåten. Et kapittel for seg selv. Det kan virke som om den ellers så stillesittende Ola Nordmann i sitt eget hode blir helt usynlig med en gang han setter beina sine på denne flytende varianten av charter-feber.

Dette er tiden der han klipper av alle sosiale antenner, og håper ingen husker ham rundt frokostbordet dagen etter. Og du kan ta det helt med ro, Ola, for det er det mest sannsynlig ingen som gjør heller…

Får du ikke sett videoen? Se den her i stedet!

ae

Jeg er Anja Edin, 27 år gammel håndballspiller på Storhamar. Siden jeg ikke får være med i EM som spiller, så drar jeg som videoblogger! Hver dag gjennom EM kommer det en ny video i min Blogg-kalander. Jeg lever etter mottoet "det ordner seg", resten av livet er bare basert på flaks. Jeg liker å tøffe meg… til tross for størrelsen.

Når det er sagt, klarte jeg ikke la være å bli sjarmerert av denne store heiagjengen til Norge der fellesbetegnelsen kunne være kjemisk ubalanse. Stemmenivået blir skrudd opp cirka tjue hakk, skravla går på inn- og utpust, og alt som blir sagt er hysterisk morsomt… Særlig de vitsene de selv forteller.

Se alle lukene i min Blogg-kalender her!

Jeg skriver dette fordi det kan passe bra til dagens videoblogg som tar for seg temaet flørting. I dag skal vi få hjelp av landslagsjentene til å finne ut hva som funker og hva som ikke funker. Jeg kan avsløre så mye som at charter-feber kun fungerer på folk som selv er medlem.

Og skulle du være så heldig å få napp hos Kari, så er det et par retningslinjer du bør forholde deg til. Dersom du er en av dem som liker å fortsette flørten via sms, er det selvfølgelig viktig å la meldingen henge litt før du svarer. Svarer du med en gang, kan du etter kort tid bli sett på som altfor tilgjengelig. Dette blir sett på som kjedelig i lengden. Dersom du står overfor en situasjon der hun ikke svarer deg, så fall ALDRI for fristelsen om å sende melding nummer to. Hun HAR mottatt meldinga di. Hun har dekning og du har dekning. Ingen grunn til å gå til innkjøp av ny mobil.

Dersom du en gang tar deg selv i å skrive på en sms der innholdet er noe sånt som ”Har du ikke mottatt mine fem sms?”, da er det på tide å ta hintet. Du har derimot blitt godt kjent innad i vennekretsen hennes, der ditt navn til stadighet blir et samtaleemne. Navnet ditt er forøvrig skyggen…

Og for all del: Har du lav selvtillitt, så er det ingen grunn til å brife med det. Kommentarer som ”er du sur?” eller ”har jeg gjort noe galt?”

Eller den legendariske offerrollen som vi tar på oss når ingen ting annet funker: ”Jeg er kanskje ikke bra nok for deg. Det er bare håpløst. Ytterst få finner det tiltrekkende å dra på en sympati-date…

PS: Håndball og kjemisk ubalanse matcher dårlig… og Ola og Kari Nordmann vil nok finne hverandre til slutt… De må bare være innom alle delene av spillet…

Hva er egentlig reglene i flørting? Er det regler i det hele tatt? Og i hvorfor er vi så opptatt av dette spillet?

Dette innlegget ble publisert i Håndball-EM 2010. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til 18. desember: En hilsen fra Danskebåten

  1. hvorfor så bakpå?
    føkk mi 2

  2. føkk jeg trodde livet var

    her

    og

    der

  3. Pål sier:

    må si det var bedre nå, litt lengde på filmen… fra frøken edin

  4. Jens sier:

    For en blogg! Kommer til å følge alle hjemmekampene til Storhamar, samt de bortekampene som jeg føler for 🙂 Neste år blir det andreplass!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *