14. desember: – Slapp av, det er bare en håndballkamp

Etter tapet mot Sverige er det på tide å sette ting litt i perspektiv.

[transcoded id=420]

Problemer med å se videoen? Se den her i stedet!

ae

Jeg er Anja Edin, 27 år gammel håndballspiller på Storhamar. Siden jeg ikke får være med i EM som spiller, så drar jeg som videoblogger! Hver dag gjennom EM kommer det en ny video i min Blogg-kalander. Jeg lever etter mottoet "det ordner seg", resten av livet er bare basert på flaks. Jeg liker å tøffe meg… til tross for størrelsen.

Derfor har jeg tatt en prat med Vidar Bøe og Tahir Hussain. Vidar er han som ble kåret til årets ildsjel under idrettsgallaen i fjor. Sammen med blinde Tahir har han blant annet gjennomført sykkelrittet fra Trondheim til Oslo på en imponerende måte.

Klikk på elementet øverst og se dagens videoblogg!

Jeg hørte Vidar og Tahir på et foredrag for noen måneder siden, og jeg har veldig sansen for folk som klarer å tilpasse seg situasjonen og leve etter den. Det er inspirerende å se folk som bare ser muligheter, ikke begrensninger.

Jeg tror det er viktig å bruke både de bra og de dårlige kampene som en ekstra energibombe inn mot mellom- og sluttspillet. Her håper jeg Vidar og Tahir kan motivere håndballjentene.

De to er nemlig veldig interessert i håndball, og har latt seg inspirere av dem mange ganger. Men nå er det på tide at de inspirerer landslaget. Her er Tahirs råd til jentene:

–  Bare gled dere til kamp og slipp dere helt løs. Det er ikke noe farlig. Det er bare en håndballkamp.

Hvem har inspirert deg? Diskutér under!

Dette innlegget ble publisert i Håndball-EM 2010. Bokmerk permalenken.

19 kommentarer til 14. desember: – Slapp av, det er bare en håndballkamp

  1. Stine sier:

    Joa, perspektiv, men kjedelig i denne sammenheng. Vi vil se jentene på privaten 😉 Er jo ikke mange dagene og videoer igjen.
    Men Tahir er en tøff kar! 🙂

  2. Ida sier:

    Syns det var en knall innlegg <3

  3. Karianne :O sier:

    Blir desverre tap uten deg på laget, Anja! :O 😉

  4. Stig sier:

    Morsomme innslag Anja

  5. Camilla sier:

    Håper du snart er tilbake på laget Anja

  6. Karianne :O sier:

    Du innspirerer meg! 😉

  7. celine sier:

    Veldig bra innlegg! Gleder meg til å se kamp i kveld!

  8. Trine sier:

    når skal du intervjue Gro Hammerseng ? ^^ xD

  9. Mette sier:

    Veldig bra blogg:)

  10. Sindre i bergen sier:

    Hei Anja! Jeg synes at bloggen din er kjedelig. Håper jentene ryker ut ASAP så slipper vi å åpne resten av lukene!

  11. Erling I Bergen sier:

    Enig med Sindre! Hyller han!

  12. Anne sier:

    Til Sindre og Erling.
    Det er ingen som sier at dere må innom her for å se det nye innlegget. Om det er så utrolig kjedelig så hold deg unna. Siden du stikker innom for å åpne lukene er det nok noe som trekker deg hit likevel.
    Stå på Anja, kjempe morsomme innlegg! Heia Norge!!

  13. Charlotte sier:

    Syns du bør intervjue Gro Hammmerseng snart ! 😀

  14. Charlotte sier:

    Rettelse: Gro Hammerseng

  15. Camilla sier:

    Digger deg Anja, vil ha deg tilbake i troppen 🙂
    Veldig bra blogg, gleder meg til å åpne resten av lukene 🙂
    Digger deg <3

  16. Katrine sier:

    Det er viktig å se ting i litt perspektiv ja. Jeg kjente selv at jeg ble veldig skuffet på søndag, men jentene har levert gang på gang, så å korsfeste dem for ett tap er helt bak mål.

    Jeg blir inspirert av mennesker som Tahir og Vidar, som ser muligheter der andre ser stengte dører. Og håndballjentene som ikke gir opp, men reiser seg igjen etter å ha blitt grusa av Sverige. Det er slikt det står respekt av. Takk til de flotte håndballjentene som gir en sliten alenemor litt avveksling og håndballglede i førjulsstria. ;P Hadde bare semifinale og finale blitt spillt her også, så hadde jeg ikke «trengt» no julegave. 😀 Savner å se deg på banen da Anja!

  17. Anonym sier:

    De ulike inspirasjonene kommer ut ifra det samme utgangspunktet, og det er de som tør og være seg selv. De som har tro, håp og ikke minst vilje til å tørre og satse og virkelig vise hva som er deres mål/drøm. Det er lov til å feile, ting går ikke alltid på skinner, det er sånn livet er! Men hvorfor skal enn da gi opp? De personene som har inspirert meg er noen som er der selv, i den vanskeligste situasjon. Men jeg vet at de er der, de gir meg trygghet for å være meg selv.Både de vet og jeg vet at drømmer kan bare oppfylles ved hardt arbeid. Men hvor går grensa for hvor langt vi egentlig kan gå, for å oppfylle ett så stort ønske som virker så lite for mange?…

  18. Sverre sier:

    Hei Anja. For det første var du savnet under kampen mot svenskene,- og for det andre- dette innlegget kjempebra,-du har mange sider Anja og innlegget får oss til å tenke oss om en gang eller to.

  19. Terje J sier:

    Jeg er sammen med Vidar og Tahir på treningsleir nå og spesielt Tahir er opptatt av håndball JENTENE :-). Fasinasjonen er stor og fantasiene mange, og om jentene viser like stort engasjement på banen som Tahir viser for dem blir EM en super suksess. Lykke til på veien mot en evt finale. Mvh Gutta på Fuerteventura 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *