11. desember: Nå må jentene finne seg selv!

Jeg har hørt at jenter sier 7000 ord eller noe sånt om dagen, og det er ganske mange flere enn gutter. Thorir får vel ørene fulle når det er mesterskap med disse jentene…

[transcoded id=406]

ae

Jeg er Anja Edin, 27 år gammel håndballspiller på Storhamar. Siden jeg ikke får være med i EM som spiller, så drar jeg som videoblogger! Hver dag gjennom EM kommer det en ny video i min Blogg-kalander. Jeg lever etter mottoet "det ordner seg", resten av livet er bare basert på flaks. Jeg liker å tøffe meg… til tross for størrelsen.

Et lag med håndballjenter skal leve sammen en måned og få det til å fungere. Da må de kjenne seg selv og hverandre godt.

Derfor tok jeg med meg skjemaet mitt for å hjelpe dem litt på veien. Jeg holder nemlig en del kurs og foredrag sammen med Livsverkene (en samling med gale mennesker som sprer oppmuntring). Der prøver vi blant annet å belyse personlighetstrekkene til folk.

Se og les alle innleggene i Blogg-kalenderen min her!

I skjemaet er det en del kategorier som er forkortet, og så skal jentene si om de passer inn i denne kategorien eller ikke. Her er noen av forkortelsene:

SU: Sykelig uinteressert. Det er du ofte på en dårlig date, for eksempel.

KT: De som kliner til. Det er dem som ser en liten mulighet, og som går for den uansett. De går gjerne på trynet, men er raskt oppe igjen og like blide. De er som babyer som lærer å gå, for eksempel.

SUG: Sure uten grunn. I parforhold er ofte den ene sur uten grunn, og da må den andre gjette seg til hva den sure tenker.

GFDUS: Gruppa for dem uten selvinnsikt. Alle som ikke finner seg selv i skjemaet havner i den gruppa.

edinOg det er flere: Heidi Løke er en typisk SH (situasjonshumorist). Det er en kjempegave i en sånn gruppe.

Men det er selvfølgelig ikke sånn at man er enten det ene eller det andre. Ofte kan vi være mange forskjellige ting i løpet av en dag. Og selv om det er mange forkortelser i skjemaet, så dukker det stadig opp flere.

Mens jeg hadde med skjemaet til jentene, så dukket det opp mange nye ord. Jeg ble veldig imponert over Stine B. Oftedal. Til å være så ung, så var hun veldig reflektert.

Har du forslag til flere forkortelser som burde inn i skjemaet? Skriv i kommentarfeltet!

Dette innlegget ble publisert i Håndball-EM 2010. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til 11. desember: Nå må jentene finne seg selv!

  1. pål sier:

    jeg tror du bør i det skjemaet til Frankrike, under oppvarminga til Ungarn kampen. var det bare sure og triste ansikter. så kanskje du sku gitt dem lyn kurs i å bli muntra opp 😉

  2. Tini sier:

    lol!!! Don´t hold anything back and keep it coming

  3. mimmi sier:

    Fantastisk bra!!!!
    Slike video blogger vil vi ha mer av 😉

  4. Linda sier:

    Dette likte jeg svært godt, kjempemorsom video!
    Du er veldig flink Anja, mer av dette 🙂

  5. Hege sier:

    Haha, SUG! Dette var morsomt!
    Syntes denne bloggen er morsom og med en informativ video som dette, så får vi litt av begge deler 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *