SØLV ER IKKE FOR PYSER!

Kristin Størmer Steira er ikke typen for å legge seg i feltet for å se hvor det bærer. Nei, der i gården er det full fres hele veien.

Kristin Størmer Steira gikk inn til sølv på dobbelljakt for kvinner 21.ferbuar, Liberec 2009.

Av og til får ikke folk som fortjent. Kristin Størmer Steira gikk til dagen renn med gull i blikket. Og det formelig lynte i øynene hennes ut fra start. Hun klinte til og satset alt på at det skulle holde hele veien hjem. Det gjorde det, men bare nesten. Sølvet var uansett mer enn godkjent akkurat i det vi så smått hadde begynt å tvile på de norske løperne. Kristin Størmer Steira har satt standarden for de andre før fortsettelsen. Her er det bare å måke på! Sjelden er en sølvmedalje mer fortjent enn den hun fikk idag. Vi gratulerer med glimrende underholdning, så får Kristin heller klare seg uten søster Nina på tribunen neste gang. Hun syns rett og slett dette var alt for spennende. Og hvordan Nina hadde det får du se i VM-kveld klokka 20.50 på NRK1.

Dette innlegget ble publisert i Ski-VM 2009. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til SØLV ER IKKE FOR PYSER!

  1. Eirik Skogvang sier:

    Fantastisk løp av Kristin Størmer Steira, men helt bortkommentert av NRK. Radio og TV var like dårlige. Opplegget var synlig fra første stavtak etter skibytte, og stilen var lett og flott hele veien. Kristin vant sølv!! Her ville Børge Lillelien eller Unni Annisdal fått hjerteattakk!!

  2. Ragnar Krake sier:

    Jeg foelger SVT Europa i Thailand.
    Svenske kommentatorer elsker Steira…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *