Kven innfrir?

Tre norske utøvarar/ lag skal i elden torsdag. Andreas Thorkildsen skal kaste pinne, Tysse Plätzer skal gå, Verås Larsen skal padle, handballjentene skal kline til, det same skal Tony André Hansen og to andre norske sprangryttarar i Hong Kong.

Tony André Hansen

Dette blir ein særs interessant norsk dag. Har fått skikkelig trua på at Tony André Hansen kan fikse medalje for Noreg. Han og hesten har ikkje rive ein einaste gang så langt i OL.

Andreas Thorkildsen skal kvalifisere seg for finalen laurdag.

Eirik Verås Larsen kjem seg ganske sikkert vidare til finale.

Kjersti Tysse Plätzer har eg ikkje peiling på.

Handballjentene fiksar avansement med venstrehanda. Ventar likevel ein særs tett kamp mot dei sørkoreanske handballkjemparane.

Kven kjem til å glede oss mest denne torsdagen i august?

Dette innlegget ble publisert i OL i Beijing. Bokmerk permalenken.

11 kommentarer til Kven innfrir?

  1. andrea sier:

    tony andrea hansen er best i sprang<3 jeg rir sprang selv<3<3

  2. Solveig sier:

    Ej trur so absolutt at handballjentene innfrir og slår Sør-Korea og går dermed vidare til finalen på laurdag, som då forhåpentligvis e mot Ungarn.
    Ej rekna m at Andreas Thorkildsen kvalifisera sj og oxo Eirik Verås Larsen. D mest interessante e nok korleis dei hestegutta gjer d, d blir kjempe spennande!!

    HEIA NORGE!!!

  3. christin sier:

    trur at alle de norske skar gjøre det bra i mårra gleder meg mest tel håndballen og ridingen har fått sansen for tony andre hansen

  4. Ida Maria sier:

    Håper håndballjentene vinner! Ellers tror jeg Tony Andrè gjør det bra.. Dumt at håndballkampen går kl 12:00 , får ikke sett den pga. skolen.. MEN HEIA NORGE!

  5. Silje, Trondheim sier:

    Jeg håper virkelig at Norge går til finalen i håndball. Hvis ikke vil alt strev i åtte år være forgjeves. Det vil bli en forferdelig nedtur. Andreas går helt sikkert til finalen, noe annet vil være en skandale. Det kan også gå veldig bra i sprangridning, men jeg har ikke helt peiling på det så det re vanskelig å være bastant 🙂
    Har god tro på både Veraas Larsen og Tysse. Begge har mulighet på medalje, men da må de ha en maks. dag. Det er nok mye doping i kappgang, spesielt blant utøvere fra østblokken, og det ødelegger konkurransen veldig. Apropos doping, Blonska fra Ukraina ble tatt i dag, for andre gang i karrieren. Hun burde sparkes ut av idretten for alltid!!!!
    Savner en debatt om doping her jeg……….. Har sterke meninger om det!!!

  6. Sindre sier:

    Jeg er vel på skolen også, men vi har fri rundt 12 tiden… Er det noen som vet om det er mulig å få sett håndballkampen på internett?! i så fall.. hjelp!

  7. K007 sier:

    Tror nok håndball jentene skal komme vidre til finalen. Noe annet ville blitt merklig. Tror faktisk også de klarer og slå russland i finalen, siden de har visst så svake takter hittil i OL. Allikevel hadde jo ungarn vært lettere motstand selvfølgelig.:)
    Jeg er blitt meget imponert over Sprnagridningsguttene, i løpet av OL. Dette hadde jeg aldri trodd dere kunne klare!
    Derfor tror jeg dere alle sammen kommer til og gjøre det super bra i den inviduelle delen også! Ønsker dere alle lykke til så mye, å håper dere setter Norge på kartet som en rytternasjon nok engang!

  8. Mona sier:

    Verås Larsen tar medalje.Dette er ikke hans favorittdistanse men han er i kjempeform.
    Kjærsti Tysse unner jeg virkelig en medalje i 20 km kappgang. Hun var såå nær i forrige OL.
    Torkildsen kvalifisere seg nok til finalen.(hvor har han gjort av lua si)
    Så til spranggutta. Tenk for en historie at lille Norge har så fantastiske ryttere.Bronse, det er jo helt mega bra. Tony er nok den som vil gjøre det best her.Håper på medalje her også.
    Hndball jentene må trå til fra første pasning. Koreanerene er hele tiden i bevegelse og dette kan nok stresse Norge litt men bakerst har vi fantastiske Lunde Haraldsen. Joda seieren får vi men det blir helt sikkert velding jevnt.

    Heia Norge

    Hilsen
    en kjempeoptimist

    Det blir helt klart ei natt med lite søvn her.

  9. Helga sier:

    Sprangridninga vert best, men for ein torsdag! Sit på forelesning kl 12:00, så kvar finn eg handball på nett-tv?

  10. Solveig sier:

    Nrk sender handballkampen på Nettkanal 1 🙂

  11. Gry sier:

    Begge to i finalen. Hurra!!! Det sier så mye om norsk hestesport… Synd med Tony-Andre, der får vi bare vente for mere svar. Men dette resultatet bevitner bare om at vi har et vannvittig nivå . Hurra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *