Ei stjerne tek form

Espen Graff vekslar her med Reidar Jarness i ein av mange etapper av maratonstafetten som vart arrangert her i landet i 1983. Jarness reiste til Laagendalsposten sin redaksjon på Kongsberg for å scanne biletet og sende det til oss i NRK. Takk for hjelpa, det vil bli brukt mot han i ei årrekke.

Espen var ifølge trenar Jarness er lovande langdistanseløpar. Talentet vart holdt ved like, heilt til gardemusikken tok knekken på den unge Kongsbergknekten.

Espen Graff og Reidar Jarness

Kim Nystøl og Jan Fredrik Bjørntvedt duellerar

To sterke menn i NRK Sport. Kim Nystøl til venstre har ein veg å gå før bicepsen når omkrinsen til Bjørntvedt.

Kim Nystøl

It`s raining men…

Dette innlegget ble publisert i OL i Beijing. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Ei stjerne tek form

  1. Niklas, Horten sier:

    NB! Vi svenskar är ju inte dårligst i Norden. Glömmer folk Island? Men det hade väl varit typiskt för att späda på den svenska missären, om Island vann guld i handbollen.

    Som Hortensbo räknar jag nästan in Olafs guld i medaljsamlingen =)

  2. Heisann!
    Bare lurer på de store plasterene som vi ser på en mengde utøvere. Kan det være at dette har tatt over for sist OL’s neseplaster? Skjønner om det er skader det skal hjelpe for, men har sett at «friske» utøvere også bruker disse gedigne plasterene. Kan du undersøke litt om dette. Kan det evt være noe som kan hjelpe vårt stakkars naboland til å få medalje?

  3. Kristoffer sier:

    Placebo-teip! Har også fått slikt av min fysioterapeut, og er ikkje 100% sikker på at det virkar. MEN; det blir påstått i mange kretsar at det faktisk gjer det. Trur det først og fremst er for muskulære problem. Med slik teip så kan du faktisk få større utslag i muskulaturen pga. justeringar i muskulaturen. Dette er vel og bra for idrettsutøvarar som er «småskada».

  4. hannes sier:

    flott bilde av Graff!! HIHI

  5. Kjell joar sier:

    hei… hvorfor i hælv… kan ikke produsenten vise pauseinnslaga med alle de fine duskedamene????????????? Hver eneste gang det er pause i en kamp, så spretter damene ut på gulvet og i samme øyeblikk så Zoomer produsenten ut og vekk ifra de!!!!! IRRITERENDE TIRRENDE!!! fra k.j

  6. Ole sier:

    haha! Norge knuser svenskene på andre måter også! Bare hør når reporteren til svt skal intervju på svengelsk!! Line Andersen er et hav bedre på uttale, og snakker klokkerent engelsk. Dessuten har hun langt bedre spørsmål. Hun hører faktisk på hva utøverene sier, og følger oppe det!! Takk Line! Du er best =)

  7. Knut Østrem sier:

    Jeg har for første gang vært innom bloggen, og det var en stor skuffelse fordi jeg ikke finner noen plass til meninger som ikke er forhåndsbestemt av redaksjonen. NRK hadde en flott reportasje om «estetikk i idretten», og selvfølgelig ble det my turn og trampolinehopp. Synkronsvømming er også en estetisk nytelse, og når sandvolleyjentene ligger med rumpa i været er det heller ikke så verst. Men min undring er: Hva er den minst estetiske idrettsutøvelse? Jeg stemmer for kappgang. Det ser ut som en gjeng mennesker som er tissetrengt og skynder seg til doen. Men det må være tungt å knipe seg i 20 eller 50 kilometer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *