Hvilken dag er det i dag? Mandag, hurra!

Hei og god morgen.

Hvilken dag er det i dag? Det er mandag og ei ny uka med Finnmarkssendinga er i gang 🙂 ( kunne du høre programlederan synge i dag, huff huff, ikke vakkert men vi skal ha for innsatsen)

Finnmarksbenken på stortinget: Denne uka får du møte våre stortingspolitikere fra Finnmark. Vi har invitert de til å fortelle om sine hjertesaker. Det e fem stortingspolitikera fra Finnmark, og de neste dagan får vi høre dem oppsummere perioden som er over om ett år. Og det er ikke alle våre som har sittet hele perioden. Først ut er en ung kvinne som regelrett ble kasta ut i det, men ho er ikke et uskrevet blad i Finnmarkspolitikken. Dagens morragjest er Ann- Kristin Engstad, som irriterer seg grønn over de høye strømprisan her nord. Hør henne her.

Aronnesrocken: Gratisfestivlalen Aronnesrocken gikk av stabelen i Alta i helga, og ca 1900 personer besøkte festivalen som har rukket å komme i tenårene nå som den ble arrangert for 13. gang. Tore Grøtte, styreleder i Aronnesrocken, var med oss direkte her, og kunne fotelle om noe nytt av året som kan bli en morsom konsert neste år. Hva det er, hører du her.

Konkurransen:I dag var Åge hareide tema for konkurransen, og  Tove Pedersen, på hytta i Dønnesfjord hørte at det var han vi spilte et lydklipp av, og kunne navngi et av lagan han har spilt på. Vi gratulerer! 🙂

i studio denne uka er:

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *