Ane Brun er blant de nominerte til Nordic Music Prize, som kåres på torsdag. Foto: Promo/Knotan

Ane Brun er blant de nominerte til Nordic Music Prize, som kåres på torsdag. Foto: Promo/Knotan

Vinn billetter til Nordic Music Prize!

På torsdag kåres fjorårets beste nordiske album, med konserter fra Ane Brun, Anna Järvinen og Iceage. Vi deler ut billetter – og årsabonnement på streamingtjenesten WiMP.

Skrevet av:
Publisert 19:07 14 februar, 2012

Albumprisen Nordic Music Prize er – tross sin beskjedne levealder (den ble opprettet i fjor) – kanskje den gjeveste utmerkelsen en nordisk artist kan motta i sitt hjemlige habitat.

Her kjemper nemlig 12 artister mot hverandre, på tvers av landegrensene, om hvem som ga ut det beste nordiske albumet i løpet av året som gikk, intet mindre.

Juryen består av oppegående folk som den innflytelsesrike svenske skribenten Andres Lokko, Rob Young (Uncut og The Wire), Laurence Bell (Domino Records) og Jeanette Young (Rough Trade Records), og overrekkelsen finner sted i Kulturkirken Jakob i Oslo førstkommende torsdag kl. 20, som en del av by:Larm-programmet.

I fjor var det tilnærmet umulig å komme seg inn på seansen. Noe sier oss at det ikke blir lettere i år, når Ane Brun, Iceage og Anna Järvinen alle gjør hver sin konsert i forbindelse med prisen. Vi gleder oss fælt, og mye tyder på at NMPs hovedsponsor, den norske musikktjenesten WiMP, gjør det samme – de slenger nemlig et 12-måneders abonnement i premiepotten til to heldige vinnere.

Vil du overvære Nordic Music Prize-seremonien sammen med en utvalgt venn, få med deg konsert med tre sterke finalister og vinne et WiMP-abonnement i samme slengen?

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no med navn og telefonnummer, samt «Nordic Music Prize» i emnefeltet, og fortell oss:

Hvem vant Nordic Music Prize i fjor?

Vinnere trekkes og kontaktes via SMS torsdag morgen. NB! Arrangmentet har 18-årsgrense.

Her er de 12 nominerte til årets Nordic Music Prize:

Ane BrunIt All Starts With One
Lykke LiWounded Rhymes
RubikSolar
Gus GusArabian Horse
Malk De KoijnToback To The Fromtime
SiinaiOlympic Games
BjörkBiophilia
IceageNew Brigade
MontéeRenditions Of You
Anna JärvinenAnna Själv Tredje
Goran KajfesX/Y
The FieldLooping State of Mind

Hvem mener du fortjener utmerkelsen? Si din mening i kommentarfeltet!

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Nordic Music Prize!"

Legg igjen en kommentar