Santigold spiller på Pstereo i august i år (Foto: Promo)

Santigold spiller på Pstereo i august i år (Foto: Promo)

Nye headlinere til Pstereo

Death From Above 1979 og Santigold topper trondheimsfestivalens plakat.

Skrevet av:
Publisert 20:00 19 mai, 2011

Elektropunkduoen Death From Above 1979 tok musikkverden med storm da de i 2005 slapp albumet You’re A Woman, I’m A Machine. Etter det la bandet kjapt og overraskende inn i årene – inntil i år. Canadierne gjorde (årets mest etterlengtede?) comeback på musikkbransjefestivalen SXSW i Austin, Texas i mars. Det tok så hardt av at politiet måtte stille med tåregass og hester for å stagge publikum. Om det blir lignende tilstander når Pstereo går av stabelen i Trondheim 19.-20. august i år, gjenstår å se – men det som er sikkert, er at dette er bandets eneste konsert i Skandinavia i sommer.

Det også klart at Santigold gjester festivalen. Artisten som startet under navnet Santogold (mer om navnebyttet her) kapret mangt et hipsterhjerte med sitt selvtitulerte debutalbum i 2008 – mye grunnet hiten «L.E.S Artistes»:

Santigold er kjent for sine mange samarbeid, med blant andre Jay-Z  og Julian Casablancas – og nå senest på Lonely Islands’ Turtleneck and chain (uten at dét imponerte vår anmelder nevneverdig).

Fra før er blant andre Best Coast, Håkan Hellström, Lissie, Jamie Woon og The Roots klare for Pstereo. I tillegg gjenforenes Dum Dum Boys-forgjengerne Wannskrækk under festivalen.

Tags: , , , , ,

Del "Nye headlinere til Pstereo"
 

5 kommentarer på “Nye headlinere til Pstereo”

 1. Janniken sier:

  Fy fan ; )

 2. Ole sier:

  Let’s make love and listen to Death From Above

 3. Lars sier:

  flotte saker.

  også flott av lydverket som har skrevet om dette før pstereo har oppdatert programmet på de offisielle sidene sine!

 4. Kent sier:

  Dette blir årets festival for min del, lett!

 5. [...] landet for første gong. Pstereo får i tillegg besøk av elektropunkduoen Death from Above 1979, Santigold, Håkan Hellström, Lissie og Best [...]

Legg igjen en kommentar