Finaleklare, første gang sidan 1936

Nett- Ole vil med dette, på vegne av kongelig norsk blogg-forening, gratulere våre norske sprangryttarar med finaleplass i lagkonkurransen. Spesielt Tony André Hansen imponerte i Hong Kong. Dette er faktisk ein stor prestasjon, gratulerer!

Frå venstre lagleiar Sylve Söderstrand, Geir Gulliksen, Morten Djupvik, Stein Endresen, Tony André Hansen og reserve Christian Anfinnsen Øien.

Dette innlegget ble publisert i OL i Beijing. Bokmerk permalenken.

18 kommentarer til Finaleklare, første gang sidan 1936

  1. Marte sier:

    Til Tony Andre Hansen/Camiro og resten av spranglaget: Gratulerer med finaleplass!
    Dette var kjempe moro!
    Super innsats av dere alle.

    hilsen Marte

  2. celina sier:

    Jaaaaaaaaaaaaaaaa NORGE I EN SPRANGFINALE!!!!!! Jeg er veldig enterressert i hest. Jeg har sett Tony trene sprang, med Stein som tilrettelegger. Jeg har til om med gått i klassen hans på ungdomsskolen. Jeg snakket med Stein for et par år siden, å da spurte jeg hva han syns om Tonys framgang med Camiro? Da sa han dette «Tony er blitt så god at han er en outsider i OL en dag, ja kanskje vi ser han på en seierspall?!
    Det har vi klart ved fler anledninger. Good luck alle sprangryttere. Jeg tipper at Tony med de andre, vinner hele greia. Det han har vist nå er at han KAN DETTE MED KONSENTRASJON, og det tar han fram i morgen.

  3. Silje, Trondheim sier:

    Anser meg selv for å være over gjennomsnittet oppdatert på idrett, men her må jeg melde pass Men når nordmenn gjør det bra så heier jeg uansett!!

  4. CNNO sier:

    Btw, la merke til under kveldsrepotasjen at det var tre kinesiske kvinnelige «spioner» med olympic-klær som spionerte noe voldsomt mot Ingrid, som hadde et intervju med sjømannskirke-lederen i Beijing.

  5. sondre fra storen sier:

    ole rud hovsta hva heter den musiken di bruker nor di viser høydepunkter

  6. Jim Lasse Bergh sier:

    Gratulerer og lykke til

  7. Martin sier:

    Folk i klassen min/på skolen min, sier til meg at jeg er «sportsidiot» men da pleier jeg bare si at jeg er «Nokså interesert i sport» ser jo bare fra kl 3 om natten til 18 om kvelden. Denne bloggen viser hvorfor jeg ikke er sportsidiot, fordi jeg bokstavelig talt ikke har peiling på hest. Har som alle andre sett en sprangridningskonkurangse, på Eurosport eller noe sånt, men lenger har jeg aldri kommet meg..

  8. Ole Rolfsrud sier:

    Eg debuterte som sprangridingsreporter på Norway Grand Prix i Lier for halvanna månad sidan. Konkurranseforma er faktisk lett å følge og kan vere særs spennande. Vil råde dei som er blanke på sprangriding om å følge finalen med dei norske ekvipasjene i aksjon.

  9. christin sier:

    dere burde gjøre noe med tabellene til håndball herrer for ifølge de offisielle sidene til ol så har Island vunnet sin gruppe ikke korea

  10. Hei
    Gratulerer med plassen i finalen !!
    Ingeborg er glad i å ri, og skal se finalen på tv !!!!

  11. Ada og Sanna sier:

    Ada og Sanna gleder seg veldig, og håper de slutter å snakke snart….
    Heia Norge!!

  12. Alenepappa sier:

    Utrolig imponerende. Ikke hverdagskost å ha interesse for hester på TV, men nå er det jammen spennende.

  13. Ninett sier:

    Dere som ikke har så stor kjennskap aner ikke hvor stort dette er!! Satt å så på kvalifiseringen i går og hadde nesten tårer i øya etter at tone red, det er så utrolig bra av stien, morten, geir og tony. Dere er en stor inspirasjon for oss alle og viser at med stå på vilje og hardt arbeid kan man nå til stjernene.

  14. emma sier:

    Gratulerer med bronsemedaljen !! Utrolig !!

  15. Ninett sier:

    Grattis så masse med bronsemedalje Stein og Le beau, Morten og Casino, Geir og Cattani og Tony og Camiro!!! Vel fortjent etter mange års arbeid!!!

  16. Nina sier:

    herregud, grattis nok en gang,, dette er bare fantastisk, helt utrolig!
    Hele hestenorge, og hele norge står i stor respekt ovenfor dere!! Kan ikke tro det! GRATULERER

  17. Ida sier:

    Supert!! Gratulerer til de norske rytterene! 🙂

  18. G. HANSEN sier:

    GRATULERER. MORE POWER AND GOD BLESS..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *