Frank Ocean. Foto: Promo.

Frank Ocean. Foto: Promo.

Ocean til Øya

Lydverketfavoritten Frank Ocean er klar for Middelalderparken.

Skrevet av:
Publisert 8:31 8 mars, 2012

Det begynner å tette seg til med artister som er klare for sommerens norske festivaler. I går kom nyheten om at booggielegendene i ZZ Top kommer til Notodden og i dag avslører Øya at de har kapra fjorårets Lydverketfavoritt – Frank Ocean.

Frank Ocean: Nostalgia, Ultra.

Frank Ocean-utgivelsen Nostalgia, Ultra var fjorårets aller beste.

- De siste dagene har vi vært i gledesrus etter at vi fikk vite at Frank Ocean kommer til Øya for å holde sin første konsert i Norge torsdag 9. august, sier Øyafestivalen i en presemelding.

Les også:

Frank Ocean er mannen som vi i Lydverket mener laget årets beste utivelse i 2011. Nostalgia, Ultra fikk terningkast seks av vår anmelder som blant annet omtalte albumet som «en plate som griper tak umiddelbart og samtidig fortsetter å vokse for hver gjennomlytting, full av lekre detaljer, gode ideer som viser seg enda bedre i praksis».

Det var ei plate som blei gitt ut til gratis nedlasting, ment som et kraftig spark til plateselskapet Def Jam, som signerte ham tidlig, men aldri fulgte opp. Og nylig har han blant annet fått tyn av Eagles for å ha brukt hele «Hotel California» på låta «American Wedding».

Den 9. august står han for aller første gang på en norsk scene i Middelalderparken ved gamlebyen i Oslo, under Øyafestivalen. Festivalen slipper i dag også artistene Maya Vik og Beglomeg og har fra før av navn som The Stone Roses, Bon Iver, Florence + The Machine, Dâm-Funk, Björk, Susanne Sundfør, Ane Brun og The Black Keys på programmet.

Frank Ocean ga også ut en av fjorårets beste musikkvideoer, her er «Novacane»:

Tags: , , , ,

Del "Ocean til Øya"
 

1 kommentar på “Ocean til Øya”

Legg igjen en kommentar