Frank Ocean. Promobilde

Frank Ocean. Promobilde

Lytt: Frank Ocean

«Voodoo» er tittelen på den nye låten Frank Ocean deler med fansen. Hør den her.

Skrevet av:
Publisert 11:36 30 januar, 2012

Frank Ocean har lagt ut den korte låten «Voodoo» til fansen på Tumblr. Det er usikkert om dette er en teaser til låt som blir å finne på Oceans album som er ventet til våren eller om det er en demo.

Ocean har skrevet sanger for Beyoncé, John Legend og Nas for å nevne noen. I fjor ga artisten ut Nostalgia, Ultra og ble umiddelbart en kritikeryndling. Lydverket ga albumet terningkast seks og anmelder Marius Asp skrev: «Dette er nemlig noe så sjeldent som en plate som griper tak umiddelbart og samtidig fortsetter å vokse for hver gjennomlytting, full av lekre detaljer, gode ideer som viser seg enda bedre i praksis og ikke fullt så gode ideer realisert med en chutzpah som plasserer dem blant høydepunktene på albumet.»

Følg denne lenken til missinfo for å høre «Voodoo».

Tags: , , , , ,

Del "Lytt: Frank Ocean"
 

3 kommentarer på “Lytt: Frank Ocean”

  1. [...] Hør den nye Frank Ocean-låta “Voodoo”! [...]

  2. [...] Hør den nye Ocean-låta “Voodoo”! [...]

  3. [...] Sean Kingston – Back 2 Life (Live It Up) feat. T.I. Jaill – Everyone’s A Bitch Teltmøte – 8 (Vil bare ver her med deg) Dans på tro og ære Public Image Ltd. – One Drop Wolfbrigade – Road To Dreams The Tallest Man On Earth – 1904 Flinkest på Pstereo Usher – I Care For U Usher på leit Julia Holter – Marienbad Holter i video! Joni Mitchell – The Jungle Line Flere fans Frank Ocean – Pyramids Mer nytt Ocean [...]

Legg igjen en kommentar