Ny dag i Austin,Texas !

Å våkne i Texas til gode nyheter om at Liverpool har most Manchester United og at regnbygene utenfor har blåst bort i løpet av natta er flotte greier. Før jeg stikker ut for å sjekke utvalget av cowboyboots – her er en kjapp oppsummering av fredagskvelden. Musikkspillet «A ride with Bob» var faktisk underholdende, veldig bra musikalsk (western swing, western swing og mer western swing) og om du ikke vet hvem western-swing kongen Bob Wills er har du kanskje hørt låtene San Antonio Rose og Miles and Miles of Texas??

Ray Benson og resten av Asleep at the Wheel pluss de andre skuespillerne i A ride with Bob

Etter en kjapp pitstop for litt mat fikk jeg med meg siste del av konserten med Leroi Brothers på Continental Club. Med brødrene Steve og Joe Doerr i front leverte de bredbeint, twangy Texasrock som holder i massevis.

Etter en halvtimes pause var det klart for elleville Southern Culture on the Skids som mikser surfmusikk med country, og grumsete garasjerock med fengende refrenger.

I tillegg til å ha bra band på scenen hver dag er Continental Club også et sted hvor andre musikere gjerne møtes og igår kveld var ikke noe unntak. Lee Ann Atherton som har vært vertskap for våre livesendinger fra SXSW i Austin gjennom flere år var på plass og hun introduserte oss bl.a for bluesmannen CC Adcock som kunne fortelle om artige konserter i bl.a Bergen og Halden (Down on the Farm). En annen trivelig kar vi møtte var Bucky Baxter som spilte i bandet til Steve Earle da han slo igjennom på 80-tallet og i perioden 1992-1999 spilte i bandet til selveste Bob Dylan. (Les mer om Bucky her )Baxter var i byen for å være med på den interaktive delen av SXSW. Han karakteriserte seg selv som «en gammel hippie» som var på vei

inn i internettverdenen gjennom prosjektet Moontoast.

Stay tuned……….som de sier på den lokale radiostasjonen her borte 🙂

Dette innlegget ble publisert i Asleep at the Wheel, Bob Dylan, Bob Wills, Bucky Baxter, Continental Club, Leeann Atherton, Leroi Brothers, Moontoast, Robert Sætervik, Southern Culture On The Skids, Steve Earle, sxsw. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *