Scheies videoblogg: Her er min første blogg på 40 år!

Problemer med visningen av videoen? Klikk her i stedet!

Jeg har fått meg webkamera på kontoret, og nå har jeg laget min første videoblogg. Her oppsummerer jeg den første halvdelen av årets eliteserie.

Noe å diskutere:

 • Er jevnheten i eliteserien et kvalitetsteng?
 • Er Molde sterke nok til å vinne serien?

Om Arne Scheie

Arne Scheie har 40 års erfaring fra NRK Sport, da spesielt med fotball som saksområde. Nå har han fått seg webkamera på kontoret, og kommer til å levere videoblogg med analyser og kommentarer fra fotballens verden.
Dette innlegget ble publisert i eliteserien. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Scheies videoblogg: Her er min første blogg på 40 år!

 1. MeatyOwlLegs sier:

  Skal bli spennende å se om Molde har bredden i stallen til å fortsatt vinne serien om det skulle komme noen skader på sentrale spillere. Personlig synes jeg denne utgaven av eliteserien er en av de mest interessante på mange år. Gleder meg til fortsettelsen!

  Svar
 2. Tommy Lund sier:

  Jeg håper ikke Molde vinner gullet. Som RBK-tilhenger vil det smerte. Spesielt siden de da evt vil vinne i 100-årssesongen og i OGS første sesong.

  Det blir alt for mye Hollywood over det hele, og hadde det eventuelt skjedd i USA ville det kommet en spillefilm sesongen etter kalt «Mirakelet i Molde» eller noe sånt.

  Dog – det MFK skal passe seg for, og som andre klubber kan profitere på, er at MFK får veldig mye fokus og veldig mye spotlight på seg. Det gir rom for at klubber som f.eks. Brann kan jobbe relativt uforstyrret i forhold, hvilket ikke er noen dum ting. At noen kan fjerne pressens trykk på Stadion og flytte det oppover kysten til Molde er noe SKB kan tjene på.

  Er Eliteserien jevnere i år fordi den er bedre? Neppe. Den er vel jevnere fordi det rett og slett er mindre forskjell på lagene. Flere profiler er bl.a. borte fra RBK, og det merkes også.

  Vinner RBK gullet? Hjertet sier ja. Håpet er alltid lysegrønt. Fornuften sier…dessverre ikke…

  Svar
 3. frank larsen sier:

  ja jeg tror molde ,eller tromsö vinner serien. takk for en fin blogg:))

  Svar
 4. Chris sier:

  Vil heller si at nivået har gått ned på visse lag og noen har tatt et lite steg opp. Alt i alt vil jeg si nivået har gått litt ned generelt, men underholdningsverdien blitt betraktelig bedre. Jeg tror denne utjevnheten er noe som kommer som resultat av finanskrise og behov for økonomisk edrulighet i klubben. Dette vil gagne norske spillere og forhåpentligvis øke nivået på sikt. Håper man ser resultater på u-21 osv.

  Om Molde vinner. Tja mulig. Dog litt for passende at den hjemmvendte stjernen kommer hjem og tryller med litt $ og vips vinner man. Hadde heller sett da da Molde under Hareide på sitt beste hadde vunnet.

  Svar
 5. Tilbaketråkk: Arne Scheie videoblogger « Tankeløse Plukk

 6. Einar Holand sier:

  Jeg mener at serien er jevnere enn noen sinne. Dette er nok fordi at alle lagene har nærmet seg hverandre i kvalitet – de tidligere dårligste lagene er blitt bedre. Samtidig har det store laget i Norge blitt dårligere. Dette tror jeg fordi Rosenborg ikke klarer å spille så bra i Europa som de gjorde for en tid tilbake.
  Men jeg må si, Arne at jeg er litt forundret over din innfallsvinkel. Etter at Tromsø har ledet serien mesteparten av denne 1/2-spilte serien, og nå ikke gjør det fordi Molde leder med 3 poeng og Tromsø har 2- to- kamper mindre spilt. Alså ingen formsvikt av Tromsø. Jeg ville lansert hypotesen «Vil Tromsø vinne serien?». Svaret mitt er «Ja, det tror jeg». God, fornuftig forvaltning og en god, jevn stall. Molde tror jeg blir største utforder, kanskje med Vålerega deretter. God sommer!

  Svar
 7. erik jensen sier:

  hei Arne;=) fra det ene viktige til noe annet viktig. du ITV har gitt ut en mengde engelske fotballkamper fra 70 tallet på DVD. husker du serien BIG MATCH??

  hilsen ERik Jensen, MOSS

  Svar
 8. Frode Kolbu sier:

  Jeg tippet MFK som serievinner før avspark, og tror fortsatt de vil dra det i land. Veldig artig å se orakelet Schei på video. Håper han holder det gående gjennom hoppsesongen også!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *