Blur, med Damon Albarn i spissen, spiller to nye låter i kveld. Foto: Wikimedia Commons

Blur, med Damon Albarn i spissen, spiller to nye låter i kveld. Foto: Wikimedia Commons

Nye toner fra Blur

Fra og med klokken 19:15 i kveld spiller Blur to flunkende nye låter – live i nettleseren din.

Skrevet av:
Publisert 15:41 2 juli, 2012

Vi kunne forrige uke melde at Blur, med Damon Albarn i spissen, har planlagt å spille to nye låter fra et hemmelig sted i Storbritannia. Og det fra og med klokken 19:15 i kveld. Minikonserten ser du ved å følge tett med på videostrømmen nedenfor i saken.

Britpopheltene skal stå for avslutningskonserten under årets OL i Hyde Park, London. Det er nettopp i den anledning at Albarn, som også fronter Gorillaz, har skrevet de to nye låtene – «The Puritan» og «Under The Westway» – som du altså kan få se bli fremført i kveld.

Jeg skrev disse låtene for Hyde Park, og jeg er virkelig spent på å få spilt dem for folk, sier frontmannen.

Dette er en av Blurs første utgivelser på nærmere ti år. For med unntak av gratissingelen fra 2010, «Fool’s Day» – som P3s musikksjef Mats Borch Bugge virkelig ikke hadde sansen for – har ikke London-kvartetten gitt ut nytt materiale siden ypperlige Think Tank i 2003.

Midtveis i minikonserten vil det også være en intervjurunde. Her får Twitter-brukere – inkludert deg – anledning til å stille spørsmål til bandet. For å stille Damon Albarn og guttene spørsmål henviser du dem rett og slett til brukerkontoen @blurofficial og benytter deg av hashtaggen #blur.

For å korte ned på ventetiden: nedenfor finner du en slags trailer til hele påfunnet.

Tags: , , , , , ,

Del "Nye toner fra Blur"
 

2 kommentarer på “Nye toner fra Blur”

  1. Undet the westway var helt utrolig flott!

  2. [...] gamle indieheltene i Blur er tilbake med to nye låter som de slapp mandag kveld ved å spille live via Twitter. Det har nå kommet tekstvideoer til begge låtene, og jeg velger “Under The Westway”. [...]

Legg igjen en kommentar