Love is in the «cloud»? Fellody og Tastebuds tilbyr tjenester som skal gjøre det enklere å treffe en potensiell partner gjennom felles musikksmak. Fotomontasje: Jørn Gjersøe/Promo/Colourbox.com.

Love is in the «cloud»? Fellody og Tastebuds tilbyr tjenester som skal gjøre det enklere å treffe en potensiell partner gjennom felles musikksmak. Fotomontasje: Jørn Gjersøe/Promo/Colourbox.com.

Love is in the … cloud?

På jakt etter den store kjærligheten? Nå kan Spotify hjelpe deg!

Skrevet av:
Publisert 13:17 14 mai, 2012

Er du single og på jakt etter den store kjærligheten? Ønsker du at din kommende kjæreste skal ha i hvert fall omtrent samme musikksmak som deg? Da er løsningen bare noen klikk unna.

Felles musikksmak gir kjærlighet? Tastebuds.fm.

Felles musikksmak gir kjærlighet? Tastebuds.fm.

I Musikkstreamingtjenesten Spotify får du nå nemlig applikasjoner som integrerer tjenester fra Fellody.com og Tastebuds.fm. Begge to med intensjoner som å hjelpe deg å treffe andre folk med samme musikksmak, og muligens hjelpe deg til en date eller to.

I Tastebuds blir du for eksempel matcha mot andre brukere av Spotify, basert på hvilke artister og spillelister du har hørt mest på. Gjennom Fellody kan du dra og slippe spillelister inn i appen for å finne venner og potensielle kjærester ut fra hvem som matcher best. På Tastebuds får du sortere brukere på navn, alder og geografisk plassering, samt sende meldinger i sanntid og dele låter med dem.

Felles musikksmak gir kjærlighet? Fellody.com.

Felles musikksmak gir kjærlighet? Fellody.com.

- Musikksmak er et av de viktigste samtaleemnene når man treffer nye folk, uansett om det er en date eller bare en ny bekjentskap, og det er svært viktig å ha lik smak, sier Sten Garmark i Spotify til Musicweek.

- Om man finner tonen i Spotify kan det være en god måte å finne nye venner eller starte et nytt forhold.

Når du installerer Fellody eller Tastebuds skanner programmet straks gjennom dine spillelister og loggene som viser hva du har spilt, for å finne andre brukere med liknende smak. Dermed får du lister over andre brukere som du deler smak med og får se hva dere har til felles.

Les også:
Skader ikke nedlastinga
Streaming blir mainstream
Apple med tilpasningsdyktig format?

- Vi mener begge, Spotify og Testbuds, at musikk er den absolutt mest effektive måten å koble folk sammen på, forteller Tatebuds-gründer Alex Parish til The Daily Mail.

- Faktisk har vi funnet ut at hele 43 prosent av alle første henvendelser på Tastebuds får svar. En mye høyere svarprosent enn i noen andre datingtjenester som ikke er basert på musikk.

Fellody blei først lansert for Spotify-brukere i Tyskland, men er nå tilgjengelig for alle.

- Vi er glad for å ønske alle Spotify-brukere velkommen til et sted der du muligens kan få flere groupies med samme smak enn Robbie Williams klarte gjennom 90-tallet, er den noe ironiske kommentaren til Fellody-gründer Robin Simon.

- Siden vi blei lansert har antallet internasjonale brukere økt raskt. Nå er det musikkinteresserte fra over 70 forskjellige land her, som snakker om, diskuterer og flirter på Fellody, forteller han videre.

Tags: , , , , , ,

Del "Love is in the … cloud?"
 

3 kommentarer på “Love is in the … cloud?”

  1. Arne Vizva sier:

    Jeg liker jenter som har musikksmak lik min, men de må også være søte og ha store pupper.. Spotify?

  2. [...] Les også: Spotify hjelper deg med kjærligheten [...]

  3. [...] Love is in the … cloud? [...]

Legg igjen en kommentar