Enkelte av applikasjonene til Spotify er fine tillegg til dine egne spillelister og artistsøk, her via We Are Hunted. (Skjermdump: Spotify)

Enkelte av applikasjonene til Spotify er fine tillegg til dine egne spillelister og artistsøk, her via We Are Hunted. (Skjermdump: Spotify)

Fem favoritter

Applikasjonene det er verdt å legge til Spotify.

Skrevet av:
Publisert 4:58 16 juni, 2012

For noen av oss har Spotify blitt en daglig bestevenn på data og mobiltelefon. I høst kom de første applikasjonene til musikkstrømmetjenesten, og her er fem favoritter.

Les også: Spotify hjelper deg med kjærligheten

Mer: Spotify vokser

PITCHFORK

Spiser du anmeldelser til frokost, kan du jo like greit bli servert i Spotify. Pitchfork deler enkelt og greit sine poeng med publikum, og lar deg lytte til anmeldte spor umiddelbart.

Applikasjonen til Pitchfork i Spotify. (Skjermdump: Spotify)

Sorter etter alle anmeldelser, beste nye album eller spillelister hos Pitchfork. (Skjermdump: Spotify)

FILTR

En slags radioapplikasjon som snekrer sammen spillelister for deg basert på artister, sjangre, venner eller eventer (de to siste via Facebook). Diggere enn både applikasjonen DFX Radio og Spotify sin egen radio, med gode muligheter til å påvirke spillelisten ved å legge til eller fjerne artister eller sjangre. Lek deg litt, og kanskje finner du glemte artister og forbigåtte spor. Finere enn last.fm sin egen app. Tommel opp!

Applikasjonen til Filtr i Spotify. (Skjermdump: Spotify)

Filtr tryller frem spillelister til deg på et par sekunder. (Skjermdump: Spotify)

DEF JAM

Utgivelsene til Def Jam er ikke den verste forutsetningen å ha som grunnlag for en applikasjon. Plateselskapet byr på en hip hop-buffet med både klassikere og ferske utgivelser, servert i form av spillelister. Subscribe!

Def Jam sin applikasjon i Spotify. (Skjermdump: Spotify)

Underholdende beskrivelser av spillelistene til Def Jam. (Skjermdump: Spotify)

WE ARE HUNTED

Det er umulig å mislike en applikasjon som på godt vis henter frem ny musikk til deg. Bla deg gjennom spillelistene, enten via sjanger, nykommere eller mest populært. Som i mange andre applikasjoner kan du oppdage musikk gjennom artister du allerede liker, eller gå på skattejakt for å ramle over noe helt nytt.

Applikasjonen til We Are Hunted i Spotify. (Skjermdump: Spotify)

We Are Hunted har en av de fineste applikasjonene med formål å lose deg gjennom Spotify. (Skjermdump: Spotify)

DOMINO

I nabobygget til Universals fest (applikasjonen Digster) er den litt mindre profilerte hagefesten til Domino-familien, og du er invitert. I denne appen treffer du gamle venner som Arctic Monkeys og Animal Collective – men se også opp for nye vennskap med artister du ikke kjenner til fra før.

Applikasjonen til Domino i Spotify. (Skjermdump: Spotify)

Applikasjonen til Domino i Spotify. (Skjermdump: Spotify)

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Fem favoritter"
 

7 kommentarer på “Fem favoritter”

  1. Anonym sier:

    Spotify ruler. Så enkelt er det. Jeg er virkelig glad for at plateselskapene tok til vettet til slutt! Jeg håper at filmindustrien kommer etter, men det er vel for mye å håpe på..

  2. Anonym sier:

    Soundrop. Music sounds better with friends.
    http://www.soundrop.com/

Legg igjen en kommentar