FOTO: Scanpix

FOTO: Scanpix

Kanye lekker ny låt

Kanye West slipper en ny låt hver fredag frem til jul. Første låt gjør han sammen med Jay-Z, Rick Ross, Nicki Minaj og Bon Iver.

Skrevet av:
Publisert 12:47 30 august, 2010

I en serie kalt «G.O.O.D Friday», så skal Kanye West slippe en ny låt hver fredag frem til jul. Som han skriver på sin hyppig brukte Twitter-profil:

«I know yall need the music so I’m dropping 1 new song every weekend until Xmas. It may be my song it may be a new Jay song etc…»

Den første låta rapperen lekker i fredagsserien sin heter «Monster», og kan nå høres gjennom bloggen hans.

Låta skal være hentet fra et «minialbum» på fem låter kalt Watch the Throne, som West har laget sammen med Jay-Z. Sistnevnte er da selvfølgelig med på «Monster», sammen med Rick Ross, Nicki Minaj og Justin Vernon fra Bon Iver. Minaj kan vel sies å knuse konkurransen om det feteste verset, mens Bon Iver vinner premien for mest overraskende gjesteopptreden.

Men det kan virke som om vi kommer til å se mer til samarbeidet med Bon Iver-frontmann Justin Vernon, for som Pitchfork skrev for noen uker siden, så har Vernon vært i studio med Kanye West på Hawaii og lagt vokal på «minst 10 låter».

Det nye albumet til rapperen skal komme 16. november, men om «Monster» er med på den plata er ikke bekreftet. Minialbum-samarbeidet med Jay-Z vil, i tillegg til «Monster», inneholde remixen deres av låta «Power».

Originalversjonen av «Power» ble sluppet som første singel fra det kommende albumet og har fått en slags video/teaser/hva-du-måtte-kalle-det:

Etter at Kanye West hoppet på Twitter-bølgen i sommer har selvpromoteringen nådd et nytt nivå. Les også om hans Ustream-debut her.

Og for mer «G.O.O.D Friday»-lekkasjer så er det altså bare å følge med på et sosialt medium nær deg.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Kanye lekker ny låt"
 

3 kommentarer på “Kanye lekker ny låt”

  1. [...] West er så aktiv på internettet for tiden at det nesten er slitsomt. På fredag publiserte han en ny låt med Jay-Z, og tidligere har han både Ustreamet og åpnet [...]

  2. [...] Les også: Slipper ny låt hver fredag. [...]

  3. [...] West fikk mye oppmerksomhet rundt sitt G.O.O.D Fridays-prosjekt i høst, hvor han slapp en ny låt til gratis nedlasting hver [...]

Legg igjen en kommentar