James Hetfield og Metallica kommer til Norge neste år. Her på sceneni Bangalore, Inda tidligere i år. Foto: Scanpix/AP Photo.

James Hetfield og Metallica kommer til Norge neste år. Her på sceneni Bangalore, Inda tidligere i år. Foto: Scanpix/AP Photo.

Hør: Beyond Magnetic

Hør to tidligere ikke utgitte låter fra norgesklare Metallica.

Skrevet av:
Publisert 11:18 9 desember, 2011
Metallica: Death Magnetic.

De «nye» Metallica-låtene skal stamme fra opptakene til albumet Death Magnetic fra 2008.

Metallica har posta to tidligere ikke utgitte låter på nettet. Låtene blei opprinnelige spilt inn i forbindelse med opptakene til albumet Death Magnetic fra 2008, men fikk ikke plass på plata, melder NME.

Bandet har imidlertid visstnok planer om å gi ut en EP med tittelen Beyond Magnetic, men det er ennå ikke kjent hvilke låter som blir med på den, eller når den eventuelt kommer ut.

Det skal imidlertid være en viss sjanse for at de to lekka låtene ”Hate Train” og ”Just A Bullet Away” (hør dem nederst i saken) kommer med.

Les også:

Metallica kommer til Valle Hovin 23. mai neste år for å spille jubileumsplata Black album i sin helhet. En turné som også svinger innom Danmark, der de blant annet spiller en egen fengselskonsert, og kanskje på Roskilde?

De europeiske datoene for Metallica i 2012 kommer i følge bandets manager tidligere enn planlagt. Egentlig skulle den turnérunden antagelig ikke skje før året etter, men er blitt skjøvet fram på grunn av den pågående eurokrisa.

- De neste årene vil dollaren bli sterkere og euroen svakere, og dersom det er tilfelle skal vi selvsagt benytte oss av det og spille flere konserter i Europa nå, siden det vil gi oss større inntekter, sier manager Cliff Burnstein til The Wall Street Journal.

Hør de «nye» låtene her:

«Hate Train»:

«Just A Bullet Away»:

Tags: , , , ,

Del "Hør: Beyond Magnetic"
 

13 kommentarer på “Hør: Beyond Magnetic”

 1. Anonym sier:

  digga «hate train altså», kjentes gammalt og rått ut!! «just a bullet away» var ganske så god den og…

 2. Anonym sier:

  digga «hate train altså», kjentes gammalt og rått ut!! «just a bullet away» var ganske så god den og…

 3. Anonym sier:

  Fu..ing awesome!

 4. Anonym sier:

  Fu..ing awesome!

 5. «Just a bullet away» har bra potensial i post-intro riffet back to the trash feel, vibratoer på 2.de oktaven er liksom blitt en nyere «trademark».  Beklageligvis syns jeg ikke Riff og trommer får den dynamikken de fortjener, det er blitt for polert ned på en måte! -Gi meg råskapen!

 6. «Just a bullet away» har bra potensial i post-intro riffet back to the trash feel, vibratoer på 2.de oktaven er liksom blitt en nyere «trademark».  Beklageligvis syns jeg ikke Riff og trommer får den dynamikken de fortjener, det er blitt for polert ned på en måte! -Gi meg råskapen!

 7. Frank S. sier:

  «to hell and back» og «shine» er vel de to andre som har sirkulert en stund, så noen nyhet er vel ikke dette. Godt mulig Nrk er det første mediet til å skrive om det, men det er tross alt kun låter som ikke kom med på albumet…og det alle album i verdenshistorien har vel låter som ikke har har kommet med på den endelige utgivelsen, og da langt bedre låter enn dette.

Legg igjen en kommentar