Musikeryrket i Austin er hardt arbeid !

Et tydelig bevis på dette er unge Brennen Leigh som har besøkt Norge flere ganger både på Countryfestivalen på Vinstra , (se konserten her) Down on the Farm i Halden og på klubbturneer. Hun har med Austin som base satset hardt for å etbalere seg som låtskriver og artist, og gjør nå under SXSW hele 9 konserter på 5 dager. Håpet er selvsagt at noen som kan være med på å bringe karrieren hennes et skritt videre kommer på disse konsertene, men hun er minst like opptatt av at publikum skal ha «a good time» og sette pris på låtene hennes som i all hovedsak er hennes egne. Med broren Seth som fast sidemann på gitar gjør hun 4-5 spillejobber i uka med alt fra duo til et litt skiftende backingband. Innimellom spiller hun også med andre. da som mandolinist og korist.

bleigh2.jpg

Da vi møtte Brennen på tirsdag ettermiddag hadde hun tatt turen innom smått legendariske Austin Motel for å hilse på noen av sine norske venner som har vært svært hjelpsomme med å sette opp turneer for henne i Norge. Og til sommeren kommer hun tilbake og skal bl.a spille på Countryfestivalen i Seljord.  

cimg4139.JPG

Seth Hulbert, Brennen Leigh og norske Ivar Thomas

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Musikeryrket i Austin er hardt arbeid !

  1. Ivar sier:

    Brennen Leigh kommer med ny plate i vår – Sjekk http://www.myspace.com/brennenleigh for musikk og turneliste for Norge i juli/august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *