Tidsturn i Harrys Gym

Møt Anne Lise Frøkedal (Harrys Gym, I Was A King) – landets kanskje travleste popartist.

Skrevet av:
Publisert 15:04 29 april, 2009


Anne Lise Frøkedal befinner seg midt inne i sitt livs travleste periode. Som vokalist og låtskriver i Harrys Gym, og gitarist i I Was A King har store deler av det siste halve året gått med til promotering og spillejobber. I mai spiller Harrys Gym på bransjefestivalen The Great Escape i England, mens I Was A King drar på turné i USA.

I de få ledige stundene hun har hatt utenom disse bandene, har Frøkedal blant annet tatt seg tid til å skrive filmmusikk. Lydverket har fulgt en av rockens travleste mennesker siden januar, da den kritikerroste I Was A King-skiva ble gitt ut, og fram til Anne Lise dro på Europaturne med I Was A King i slutten av mars.

Dette innslaget, samt innslag om Little Boots, Nils Bech og Janelle Monáe, ser du selvsagt på Lydverket i kveld, på NRK1 kl. 23.15.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Tidsturn i Harrys Gym"
 

5 kommentarer på “Tidsturn i Harrys Gym”

 1. Kentan sier:

  Braaa dame!

 2. Frank Rike sier:

  Steike. Nå føler jeg meg lat. Holder en playknapp på Harrys Gym, mens jeg setter I Was A King og Heroes & Zeroes i kø. Stå på!

 3. H sier:

  Superwoman!

 4. Jazzmaster sier:

  Forguder denne damen! Stå på!!

 5. [...] – Det var et lite mirakel at vi ble ferdig med den første platen, så det skulle noe til for at det ble verre denne gangen, sier frontkvinne Anne Lise Frøkedal. [...]

Legg igjen en kommentar