Den nye popforkjemperen

Stjerneskuddet Little Boots omfavner kommersen. Lydverket har møtt artisten som BBC har utpekt som årets mest spennende artist. Se video:   – Jeg vil lage store sanger, sanger som varer og som gjør folk glade. Bare tre minutter med kraft som treffer folk, og tar dem til et annet sted. Det sier Victora Hesketh (25), da […]

Skrevet av:
Publisert 12:18 29 april, 2009
Lydverket møter Little Boots (foto: Laurentiu Garofeanu)

Lydverket møter Little Boots (foto: Laurentiu Garofeanu)

Stjerneskuddet Little Boots omfavner kommersen. Lydverket har møtt artisten som BBC har utpekt som årets mest spennende artist. Se video:

 

- Jeg vil lage store sanger, sanger som varer og som gjør folk glade. Bare tre minutter med kraft som treffer folk, og tar dem til et annet sted. Det sier Victora Hesketh (25), da jeg møtte henne midt i lanseringa som artisten Little Boots. Hun har allerede grep om kred-publikummet, deriblant Kanye West og Kid Cudi. For ikke å glemme hennes egne produsenter Jas Shaw i Simian Mobile Disco og Joe Goddard, Hot Chip. Men Little Boots vil også kapre folket.

- Det er noe nytt på gang nå: heldigvis er ikke nye britiske artister redde for å omfavne popen, sier Victoria. – Og jeg har vel ikke noe annet valg enn å være i front for den, ler hun.

Victoria har skaffet seg et nettpublikum med skranglete coverlåter spilt inn i «one-take»-videoer som hun har lagt ut på nettet fortløpende.
- Albummet er helt motsatt: fullt og stort, med alle muligheter, der jeg vil lage sangene så de høres så store ut som mulig. Se saken igjen på Lydverket på NRK1 kl. 23:15.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Den nye popforkjemperen"
 

2 kommentarer på “Den nye popforkjemperen”

  1. [...] Little Boots fortalte Lydverket tidlegare i år at ho vil lage store sangar. Tre minutt med kraft som treffer folk, og tar dei til [...]

Legg igjen en kommentar