Swedish House Mafia på American Music Awards i 2010. Foto: NTB Scanpix / Mario Anzuoni, Reuters.

Swedish House Mafia på American Music Awards i 2010. Foto: NTB Scanpix / Mario Anzuoni, Reuters.

SHM er trolig historie

Swedish House Mafia slutter å turnere og er trolig historie som trio.

Skrevet av:
Publisert 10:55 25 juni, 2012

Elskede, men også hatede, Swedish House Mafia har bestemt seg for å legge tilværelsen som trio på hylla. I sommer og kommende høst gjør de sine siste konserter sammen, forteller gruppa i en uttalelse.

En siste beskjed? Swedish House Mafia annonserer at de slutter å turnére, men trolig er det også slutt for trioen. Foto: Skjermdump.

En siste beskjed? Swedish House Mafia annonserer at de slutter å turnere, men trolig er det også slutt for trioen. Foto: Skjermdump.

«Idag vil vi gjerne dele med dere at turneen vi er I ferd med å legge ut på vil bli vår siste. Vi vil gjerne takke hver enkelt en av dere som blei med oss på denne reisen. Vi kom, vi ravet, vi elsket», heter det på gruppas hjemmeside.

For tiden inneholder bandets turnéplaner kun tre ordinære konsertdatoer, samt noen festivaler. I august kommer det imidlertid ifølge gruppa flere datoer.

Det fortsatt er uklart om Steve Angello, Sebastian Ingrosso og Christofer Hedfors – også kjent som Axwell, vil fortsette å lage musikk sammen. Men turnévirksomheten er det slutt på og ifølge Billboard har de tre alltid primært vært mest interessert i sine egne solokarrierer.

– Swedish House Mafia kommer i andre rekke, sier manager Amy Thomson til magasinet.

DJ-kollektivet har hatt stor suksess, men har også fått kraftig kritikk, blant annet av vår egen anmelder, som trilla terningen til to for utgivelsen Until One i 2010.

«Hvis musikk kan sees som ekvivalent til alkohol, er Until One en to-for-én Smirnoff Ice-deal på en britisk strandbar på Kypros hvor ingen, og da mener jeg ingen, bryr seg om annet enn dritt», het det blant annet.

Tags: ,

Del "SHM er trolig historie"
 

5 kommentarer på “SHM er trolig historie”

  1. Anonym sier:

    Takk for linken til Øverlands anmeldelse. Kommentarfeltet er fortsatt like morsomt å skumlese igjennom.

  2. Anonym sier:

    er vel ikke første gang swedish tar en pause fra hverandre, gjorde det før de laget one og :)   

  3. [...] i Dublin fører dermed til en dårlig avslutning for Swedish House Mafia. For to uker siden skrev nemlig den svenske klubbtrioen på sine hjemmesider at de nå er på deres siste turné noen [...]

  4. [...] Les: Swedish House Mafia slutter å turnere [...]

Legg igjen en kommentar