Vær en kriminell i tre minutter i musikkvideoen til Antidote. Foto: skjermdump

Vær en kriminell i tre minutter i musikkvideoen til Antidote. Foto: skjermdump

Ran en strippeklubb

Swedish House Mafia lar deg se gjennom øynene til en japansk gjengkriminell i fersk musikkvideo.

Skrevet av:
Publisert 15:12 20 desember, 2011

Har du drømt om å kunne se gjennom øynene til en japansk gjengkriminell mens han skyter fra seg og raner en strippeklubb? I så fall er Swedish House Mafias nye musikkvideo alt du har ventet på. Videoen, som er filmet med førstepersons synsvinkel (såkalt POV), ser du nedenfor.

Den over middels voldelige musikkvideoen er laget til låta «Antidote», som er singel nummer to fra Swedish House Mafias kommende andrealbum One Night Stand. Låta har imidlertid blitt til med hjelp fra den relativt nyfødte australske duoen Knife Party.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KlqxMNdST1g

Knife Party er sideprosjektet til to av medlemmene i drum ‘n’ bass-bandet Pendulum, inkludert frontmann Rob Swire. Annet enn «Antidote» har de foreløpig ikke rukket å gjøre mye mer enn å gi ut EPen 100% Not Modern Talking (som du kan laste ned gratis her), samt remikse Swedish House Mafias «Save The World», men en ny EP skal være på vei i løpet av nyåret.

Mens amerikanske rappere velger å sensurere sine tekster når de skal nå ut til det store publikummet, har Swedish House Mafia og Knife Party valgt å lage en sensurert versjon av musikkvideo for dem med svak mage. Dermed slipper du å se bare pupper, mennesker som blir skutt, og diverse andre eksplisitte elementer som naturlig følger med.

Tags: , , , , ,

Del "Ran en strippeklubb"
 

1 kommentar på “Ran en strippeklubb”

  1. [...] Les også: Ran en strippeklubb [...]

Legg igjen en kommentar