Hele ni mennesker ble knivskadet under en konsert Swedish House Mafia holdt i helgen. Foto: Promo

Hele ni mennesker ble knivskadet under en konsert Swedish House Mafia holdt i helgen. Foto: Promo

Ni knivstukket på konsert

Ni ble knivstukket og én døde av overdose under en Swedish House Mafia-konsert i Dublin.

Skrevet av:
Publisert 13:03 9 juli, 2012

På lørdag holdt Snoop Dogg, Calvin Harris, Tinie Tempah og Swedish House Mafia konserter for 45.000 mennesker i Phoenix Park, Dublin. Det var da sistnevnte stod på scenen at hele ni mennesker ble knivstukket. I tillegg døde en mann i begynnelsen av tjueårene av narkotikaoverdose, melder RTE News.

Irsk politi har nå arrestert en 23 år gammel mann og holder ham ansvarlig for å ha knivstukket fire mennesker. De fem resterende ofrene skal ha blitt skadd under slåsskamper med knuste flasker og kniver.

Oversiktsbilde av Phoenix Park. Foto: Niall Carson, Scanpix.

Tre av de skadde ble fraktet til et lokalt sykehus på grunn av alvorlige skader, deriblant én kritisk skadd person. Den unge mannen som døde av overdose hadde oppsøkt legehjelp, men fremme på sykehuset stod ikke livet stod til å redde.

– Tross våre beste forsøk med vakthold og politi langt over de nødvendige antallene for et arrangement av denne størrelsen, så er det begrenset hva man kan gjøre for å bekjempe antisosial oppførsel, sier arrangøren, MCD Productions, i en pressemelding.

I affekt av hendelsene har Dara Calleary fra det konservative partiet Fiana Fáil bedt justisminister Alan Shatter ta tak i den stadig økende volden og kriminaliteten i den irske hovedstaden.

Helgens tragedier i Dublin fører dermed til en dårlig avslutning for Swedish House Mafia. For to uker siden skrev nemlig den svenske klubbtrioen på sine hjemmesider at de nå er på deres siste turné noensinne.

Tags: , , , ,

Del "Ni knivstukket på konsert"
 

3 kommentarer på “Ni knivstukket på konsert”

  1. Anonym sier:

    «Vakthold og politi langt over de nødvendige antallene for et arrangement av denne størrelsen» er kanskje noe av grunnen til at det ble dårlig stemning. Og hvis ikke det hjelper, sett på noe drittmusikk a la Swedish House Mafia.

    Gleden i skåret er at Swedish House Mafia var på sin siste turne noensinne:)

  2. Anonym sier:

    «noen sinne»
    Ta deg sammen

Legg igjen en kommentar