Spill video

Se Lydverket nå!

Få med deg Big Boi-intervju, Datarock på musikalkjøret, et møte med Alice Coopers mest hysteriske fans og Tommy Tokyo live.

Skrevet av:
Publisert 17:20 7 oktober, 2010

Tidene og musikken forandrer seg, men èn ting er konstant: musikkelskerne, fansen. Visste du for eksempel at det ble opptøyer i Oslo på 50-tallet da det viste seg at konserten med Louis Armstrong var utsolgt? Lydverket ser nærmere på fenomenet fans, og blir med Norges største Alice Cooper-fans på autografjakt.

Som halvparten av duoen Outkast har Big Boi levert hits som ”Mrs Jackson” og ”Hey Ya”, og solgt titalls millioner plater siden debuten i 1994. I sommer lanserte Big Boi omsider soloalbumet Sir Luscious Left Foot, og besøkte Øya-festivalen med sin lekre blanding av rap, funk, soul og pop. Lydverket snakket med Big Boi om soloalbumet og fremtiden til Outkast.

To år har gått siden Tommy Tokyo & Starving For My Gravys Smear Your Smiles Back On fikk anmelderne til å trekke fram merkelappen ”årets beste album”. Nå er de tilbake med sitt særegne, frodige og burleske rockunivers på platen Go Time, Showtime & Absolute War. I kveld spiller de live fra den plata.

Tags: , , , , ,

Del "Se Lydverket nå!"
 

4 kommentarer på “Se Lydverket nå!”

 1. Backmasked sier:

  Enda en baklengs artist.

  Dette er bare unnskyldninger fra sony music og MGM for å plante enda flere subliminale meldinger i våre hoder.

  Glem britiske og amerikanske «mainstream»-artister. Det er ikke kunsten å underholde de driver med. Det er kunsten å underbevisst påvirke.

 2. Leiv Magne sier:

  Kva heiter låta og kven spelar i denne introen til Lydverket-reklama på nrk-tv i haust ?

 3. Leiv Magne sier:

  Tusen takk skal du ha Marius !
  God Helg :)

Legg igjen en kommentar