Scarlett Johansson tolker Tom Waits

Som Ruben B. Gran meldte i januar, har filmstjernen Scarlett Johansson begått et helt album med coverlåter. Det er Tom Waits som tolkes, og det er David Sitek, kjent fra TV On The Radio, som har produsert albumet. Anywhere I Lay My Head blir sluppet i mai, men allerede nå kan du sjekke ut en […]

Skrevet av:
Publisert 11:43 21 april, 2008

Æ bare ligg litt her i skauen og slappe av littegrann, æ

Som Ruben B. Gran meldte i januar, har filmstjernen Scarlett Johansson begått et helt album med coverlåter. Det er Tom Waits som tolkes, og det er David Sitek, kjent fra TV On The Radio, som har produsert albumet. Anywhere I Lay My Head blir sluppet i mai, men allerede nå kan du sjekke ut en av låtene.

Spinner.com byr nemlig på en eksklusiv forhåndspremière på låten «Falling Down». Og Scarlett har med seg storfint gjestevokalbesøk på «Falling Down», ingen ringere enn David Bowie. Han har uttalt at han digger Scarletts tolkninger av Waits. Hva med deg? You like?

Tags: , , , , ,

Del "Scarlett Johansson tolker Tom Waits"
 

5 kommentarer på “Scarlett Johansson tolker Tom Waits”

  1. Henrik sier:

    Som stor Scarlett fan, og enda større Waits fan stilte jeg meg skeptisk til dette fra starten av. Selv om Scarlett ved flere anledninger har sunget absolutt nydelig, må jeg si at jeg er enormt skuffet over dette. Har hørt 3 sanger så langt. Alt låter overprodusert og Scarletts vakre stemme forsvinner helt i Enya-aktig drømmepopsmørje. Dette kunne potensielt ha blitt meget interessant, men det har bare gjort meg skuffet.

  2. Marius sier:

    Henrik: Du må sitte på noen temmlig frekke Enya-bootlegs! :)

    På «Falling Down» får jeg i mye større grad Cocteau Twins-vibber, ikke minst på grunn av Scar-Jos nærmest metalliske klang i stemmen – ikke ulikt en ung Elizabeth Fraser – og den lett shoegazende produksjonen.

  3. [...] er ikke første gang Johansson begir seg inn i et musikkstudio. I 2008 ga hun ut et album med Tom Wais-covere. Albumet hadde tittelen «Anywhere I Lay My [...]

Legg igjen en kommentar