Rappende ulv sleiker katter

Han har ikke hår på tunga selv om en av de feteste låtene hans heter «Lick The Cat». Jeg pratet orale gleder med Alabamas Yelawolf i Austin. En av de artistene jeg har gledet meg mest til både å oppleve live og intervjue under SXSW i Austin denne uken er utvilsomt Yelawolf. Det er forholdsvis […]

Skrevet av:
Publisert 19:04 19 mars, 2010

Gran og Yelawolf i Austin. Foto: Tom Øverlie/NRK P3

Han har ikke hår på tunga selv om en av de feteste låtene hans heter «Lick The Cat». Jeg pratet orale gleder med Alabamas Yelawolf i Austin.

En av de artistene jeg har gledet meg mest til både å oppleve live og intervjue under SXSW i Austin denne uken er utvilsomt Yelawolf. Det er forholdsvis langt mellom rappere som virkelig skiller seg ut i 2010, men Yelawolf er definitivt en av dem (som Mr Øverland også er enig i). Ikke fordi han er hvit og kler seg crazy, men fordi han har en rimleveranse, beatorientering og billedbruk man har savnet, uten at man egentlig skjønte det før man hørte han.

Da var det selvsagt en fornøyelse å treffe en opplagt Yelawolf etter hans første Austin-konsert noen gang, mellom noen kaktuser i solsteiken. Bli bedre kjent med mannen med hiphops bredeste rottehale og råeste mosh pit:

YELA1

Yelawolf er fan av classic rock, som seg hør og bør. På et av knallsporene fra mixtapen Trunk Music viser det seg at han er glad i andre ting også. Men handler den, «Lick The Cat«, egentlig om å hjelpe husdyret med kattevasken? Yelawolf redegjør: 

YELA2

Yelawolf og Lydverket P3s Ruben Gran i katteprat. Foto: Tom Øverlie/NRK P3

Det ryktes ganske kraftig at Yelawolf vil kunne oppleves i Norge i løpet av de kommende månedene. Kjenn din besøkelsestid, varm opp med å laste ned Trunk Music gratis akkurat her, og ta deg nå tid til å nyte et par videoer:

[youtube 6Hlzbe9t4BI]

[youtube ydhr16hxxpg]

Og seff, «Lick The Cat»:

[youtube 3rqt608_rHI]

Tags: , ,

Del "Rappende ulv sleiker katter"
 

3 kommentarer på “Rappende ulv sleiker katter”

  1. [...] Sjekk også ut programleder Ruben Grans møte med Yela under SXSW i Austin, Texas! [...]

  2. [...] Crooked Vultures, Gallows, Julian Casablancas, Serena Maneesh, Ellie Goulding, Karpe Diem og Yelawolf. Dette er bare et lite knippe av artistene som spiller på årets Hovefestival. Men hvilke [...]

  3. [...] Ruben Gran møter Yelawolf under årets SXSW. Les sak og hør intervjuet her. [...]

Legg igjen en kommentar