Musikkvideosnadder

Lissies første offisielle musikkvideo, en houseperle og en bag full av Prada, villdyr, muskelkamp og sjarmerende kids – det er igjen tid for å gi dere det nyeste innen musikkvideoverden. Lissie – «When I’m Alone» Lydverket elsker Lissie, som kommer med hele sin sjarm til Slottsfjellfestivalen i sommer. Tidligere har videoer av live-opptredener florert på nettet, blant […]

Skrevet av:
Publisert 14:42 2 juni, 2010

Metric Screenshot

Lissies første offisielle musikkvideo, en houseperle og en bag full av Prada, villdyr, muskelkamp og sjarmerende kids – det er igjen tid for å gi dere det nyeste innen musikkvideoverden.

Lissie – «When I’m Alone»
Lydverket elsker Lissie, som kommer med hele sin sjarm til Slottsfjellfestivalen i sommer. Tidligere har videoer av live-opptredener florert på nettet, blant annet denne Bad Romance-coveren og denne Metallica-coveren, men så vidt oss bekjent er dette Lissies første offisielle musikkvideo. Lissie bærer en stor ny stemme, og synger en blanding av country og folkaktig blues. Lydverket møtte artisten under SXSW i mars i år, og vår utsendte forteller at det var som å havne mitt i en storm av positivitet. Møtet kan du se her, og her får du den nye videoen som viser Lissie slik vi har lært å elske henne:

Metric – «Stadium Love»
Det kanadiske indierockbandet Metric slapp skiva Fantasies for over et år siden, men slipper fortsatt singler og tilhørende musikkvideoer fra plata. Sist ut i rekken er villdyrvideoen «Stadium Love», en demontrasjon i de sterkestes rett der vokalist Emily Haines er høna i hønsegården midt i den bloddryppende muskelkampen. (Kanskje øver de seg til Twilight-hysteriet, som de også er en del av.) Dyrisk og mektig – in the circle of life style:

Justin Bieber - «Never Say Never» (feat. Jaden Smith)
Var det noen som sa at man skulle slette Justin Bieber fra internett? Vel, da går dere glipp av lattervekkende sjarmbomber som denne videoen, der sjarmtroll nr 1 har med seg sjarmtroll nr 2 og leker voksne. Jaden Smith (ja, sønnen til Will Smith og Jada Pinkett) rapper i regulering og viser knallfete dancemoves. Unge, lovende og unektelig talenfulle – kidsa har kommet for å bli. «Never Say Never» fronter Harald Zwart-regisserte The Karate Kid som har Norgespremiere i august:

Foals – «Miami»
Denne videoen har vi vist en gang tidligere denne uken, men vi synes det er så skummel at den fortjener en runde til. De britiske indierockerne i Foals er aktuelle med albumet Total Life Forever, og dette er deres syn på Miami: hulken-look-a-likes møter prangende dragqueens møter gangsterbouncende kabriolet med blått tryllestøv som gjør alle gærne. Det glinser i svette, skinner i leppestifter, pumper gjennom muskler og høye hæler og freser i parykker og bobler i stekt hud. Mmm!:

The Dream – «Make Up Bag» (feat. T.I.)
Den amerikanske R’n'B-artisten The Dream slo igjennom i 2007 med produsentjobben på Rihannas monsterhit «Umbrella» og fulgte opp samme år med eget debutalbum Love Hate.  Så kom Love vs. Money og nå Love King. Love er det også i The Dreams nyeste musikkvideo. Vi møter et classy og velpolert kjekkasliv, der mennene er flashy, rike og mektige og damene er deilige, villige eller sure. Løsningen er selvfølgelig en bag full av Prada. Lurer du på hvilken låt heltinnen synger i begynnelsen er det forøvrig en variant av denne, som igjen er en variant av denne:

CEO – «Come With Me»
CEO består av Eric Berglund, også kjent som den ene halvdelen i indiepopduoen Tough Alliance. Nå kommer svensken med eget prosjekt, og dette er første singel ut. Eric Berglund tilhører det svenske plateselskapet Sincerly Yours, og det gjør også Kendal Johansson og JJ, som blant annet har gitt ut dette og dette. «Come With Me» er en lett og luftig sommerlåt, men i videoen møter vi en mørkere drømmevariant og en mann med ansiktsmaling og lakenskrekk:

The Juan MacLean – «Feel So Good»
«Feels So Good» er hentet fra The Juan MacLeans mix for DJ-Kicks, en serie mikstapes som er omtalt som «den viktigste DJ-miks serien noensinne» av magasinet Mixmag. Joan MacLean er en amerikansk musiker som begynte som gitarist, fortsatte som producer og lydtekniker før han satt klørne dypt ned i elektronikasjangeren. «Feels So Good» er en perle av en houselåt, og er erklært som et kjærlighetsbrev til straight-up housemusikk:

Kelly Rowland – «Commander»
Tidligere Destiny’s Child Kelly Rowland signerte i fjor platekontrakt med Motown Universal etter å ha gått uten i over et år, uten at det så ut til å ha hatt store konsekvenser for henne karriere. Kelly og David Guetta danset over hitlistene med «When Love Takes Over«, første singel fra Guettas suksessalbum One Love, og Guetta har også produsert Rowlands nyeste singel «Commander». I videoen møter vi Kelly og Kelly i svart og rødt, som kommanderer deg til én ting: å danse:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Musikkvideosnadder"
 

1 kommentar på “Musikkvideosnadder”

  1. Bee sier:

    LISSIE<3

Legg igjen en kommentar