Se Lissie gratis i kveld

Katy Perry- og Lydverket-favoritten Lissie spiller gratiskonsert i Oslo i kveld. Vi har møtt henne til en prat om stemmeprakt, tidløshet og oppfinnelser. Lissie har begeistret Lydverket-redaksjonen i vår, og vi er ikke alene om vår kjærlighet til den lille amerikaneren med den store stemmen. Ray LaMontagne og Ellie Goulding er blant fansen, og nylig […]

Skrevet av:
Publisert 9:11 25 mai, 2010

Lissie på gården sin i California (Foto: Andrew Calder)

Katy Perry- og Lydverket-favoritten Lissie spiller gratiskonsert i Oslo i kveld. Vi har møtt henne til en prat om stemmeprakt, tidløshet og oppfinnelser.

Lissie har begeistret Lydverket-redaksjonen i vår, og vi er ikke alene om vår kjærlighet til den lille amerikaneren med den store stemmen. Ray LaMontagne og Ellie Goulding er blant fansen, og nylig erklærte Katy Perry sin kjærlighet til Lissie til sine over 2 millioner følgere på Twitter.

Hvis du er i Oslo i kveld, burde du definitivt ta turen til Skaugum/Palace Grill ved Solli Plass. Der gjør nemlig Lissie en eksklusiv gratiskonsert. Dørene åpner 19.00 – Lissie spiller 20.00. Neste anledning til å se stjerneskuddet, blir på sommerens Slottsfjellfestival.

Jeg møtte Lissie under vårens South By Southwest i Austin, Texas. Det var som å havne midt i en storm av positivitet. Og Lissie har mye på hjertet.

Lissie om stemmen sin:

Lissie er ikke spesielt opptatt av trender:

Lissie kan mer om å synge, og har muligens noen oppfinnelser på lager:

Tags: , , , , , , ,

Del "Se Lissie gratis i kveld"
 

3 kommentarer på “Se Lissie gratis i kveld”

  1. Øydis sier:

    Er det fri alder?

  2. Sindiana Jones sier:

    Aaaaaarghh. Og dette las eg først no?? Herregud, korleis var konserten? Der skulle eg vore.

  3. Knut sier:

    double that – leste det nå…

Legg igjen en kommentar