Lady Gagas hit i grunge-versjon

Lydverket-favoritt covrer Lady Gagas største hit – ingen stiletthæler og ekstrem-sminke her, kun flanell! Lissie er, ikke minst etter musikkfesjået SXSW, valgt ut til en av de nye talentene Lydverket virkelig gleder seg til å høre mer fra. Roots-bakgrunnen hennes er tydelig, og Lissies stemmebruk, og alt ved framføringene hennes er så langt unna den […]

Skrevet av:
Publisert 9:27 6 april, 2010

Lydverket-favoritt covrer Lady Gagas største hit – ingen stiletthæler og ekstrem-sminke her, kun flanell!

Lissie er, ikke minst etter musikkfesjået SXSW, valgt ut til en av de nye talentene Lydverket virkelig gleder seg til å høre mer fra. Roots-bakgrunnen hennes er tydelig, og Lissies stemmebruk, og alt ved framføringene hennes er så langt unna den stæsja Lady Gaga du kan komme.

En så annerledes coverversjon avslører gjerne hvor god en sang er i utgangspunktet – sammenlign med den barokke trance-innpakninga Gaga velger på «Bad Romance» sjøl her.

«Bad Romance» er også covra av 30 Seconds To Mars. Jared Letos band valgte å gjøre låta i en gotisk rockeversjon da de nylig spilte den for BBC.

Tags: , ,

Del "Lady Gagas hit i grunge-versjon"
 

6 kommentarer på “Lady Gagas hit i grunge-versjon”

 1. staccato sier:

  kjempebra sunget! fin stemme og bra komp :)

 2. Mathilde sier:

  dette var litt fantastisk.

 3. [...] har også overbevist med coverversjoner av låter som ligger et stykke unna hennes eget materiale. Her kan du se Lissie covre Lady Gaga, mens under ser du henne spille [...]

 4. Petter sier:

  Syns dette er helt elendig. Det høres jo ut som tre passe middelmådige musikere som kjører gjennom låta kjapt for første gang. Det er ikke bra en plass, og jeg kunne seriøst gjort det bedre selv. Skal det liksom ha sjel eller nerve eller noe sånt?

 5. Bobby sier:

  OK Petter, om du hadde gjort dette bedre selv må du kjøre på. Da vil jeg gjerne høre det!!!!!!! Musikk er ikke bare håndtverk, det er kunsten i det som er viktig! Det her er kunst! Om du ikke liker det, eller det ikke treffer deg er fair nok. Men om du ikke skjønner kunsten i dette sier det mer om deg en om Lissie m/band!

 6. [...] For en uke siden gjorde hun “Stairway To Heaven” på BBC Radio 2 i Storbritannia, hun har sunget Lionel Richie’s “Hello” i baksetet på en drosje for The Black Cab Sessions, og en av hennes mest kjente coverversjoner er av Lady Gagas “Bad Romance”. [...]

Legg igjen en kommentar