Mew. Foto: Ari Marcopoulos.

Mew. Foto: Ari Marcopoulos.

Mew til Marinen

Pstereofestialen får besøk av skandinavias kanskje største indieband.

Skrevet av:
Publisert 10:28 29 februar, 2012
Jonas Bjerre og Mew på Øyafestivalen i 2009. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Jonas Bjerre og Mew på Øyafestivalen i 2009. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Det var en stolt festivalledelse som onsdag kunne avsløre at de har booket de danske indierockerne i Mew til årets utgave av Pstereofestivalen i Trondheim.

- Skandinavias største indieband noensinne – og verdens eneste indie-stadionband? spør festivalen retorisk i en pressemelding.

Mew kommer uansett med et nytt, og for mange svært etterlengta, nytt album i år. Allerede for et over et år siden skal bandet ha skrevet på Twitter at de var i gang med ei ny skive, så kanskje den er ferdig før de kommer til Norge?

- Mew kombinerer et sterkt visuelt utrykk med Skandinavias råeste låtkakatalog, som i kveldsmørket på Marinen i samspill rett og slett kommer til å bli en majestetisk affære, sier Kim Aasli, bookingansvarlig i Pstereo, på festivalens hjemmeside.

Mews forrige utgivelse var skiva med det merkelig lange navnet No more stories, are told today, I’m sorry, they washed away, No more stories the world is grey, I’m tired, Let’s wash away fra 2009. Den gangen mente vår anmelder at det var bandets til da beste album, til terningkast fire. I juli 2010 stod de på scenen under Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, også til terningkast fire. Året før spilte de på Øyafestivalen, til terningkast tre.

Tags: , , ,

Del "Mew til Marinen"
 

1 kommentar på “Mew til Marinen”

Legg igjen en kommentar