Marit Larsen i studio. Foto: Morgan Nicolaysen

Marit Larsen i studio. Foto: Morgan Nicolaysen

Marit Larsen deler ny låt

Marit Larsen lar deg hver mandag få sniktitte på innspillingen av hennes neste album, Spark. I tredje episode får du høre store deler av låta «What If».

Skrevet av:
Publisert 15:35 31 oktober, 2011

Gjennom serien «Making of Spark» lar Marit Larsen oss være flue på veggen i hennes studio. Vi deler dermed klippene Marit har gitt oss hver mandag frem mot tredjealbumet Spark, som slippes fredag 18. november. I den tredje sniktitten får man høre store deler av en av de nye låtene, «What If». Klippet finner du nederst i saken.

Se også: Andre episode

Se også: Første episode

Mens Marit har brukt de to første klippene til å fortelle hvordan låtene ble ble til, lar hun oss denne gangen heller se og høre hvordan musikken produseres og bearbeides i studio. Førstesingelen fra Spark, «Coming Home», kom nylig, og dermed er fantastiske «What If» mulighet nummer to til å få sniklytte på spor fra det kommende albumet.

Ikke bare får vi se Marit selv og Shining-medlemmene Torstein Lofthus og Tor Egil Kreken spille låten i studio, men også klipp fra innspillingen av strykerarrangementene er med. Vi ser også Larsen gjøre snedige valg for å øke klimakset i «What If».

- Vi kunne ikke flytte inngangen til siste refreng et ørlite grann til, så det blir som en storm der? spør Marit Larsen produsent Vestrheim i videoen.

 

Tags: , , , , , ,

Del "Marit Larsen deler ny låt"
 

2 kommentarer på “Marit Larsen deler ny låt”

  1. Anonym sier:

    Hun ligner så på Michelle Williams, som spilte i Dawsons Creek. Flink artist, selv om det ikke er helt innenfor den genren jeg foretrekker. Lykke til med nytt album

Legg igjen en kommentar